- Jeg skal ingen steder!

VIL BLI: Zdenek Ondrasek håper TIL vil beholde han. Tsjekkeren er inne i sitt siste kontraktsår med TIL.

VIL BLI: Zdenek Ondrasek håper TIL vil beholde han. Tsjekkeren er inne i sitt siste kontraktsår med TIL. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Klubber vurderer Zdenek Ondrasek. Som vil bli i TIL.

DEL

TIL-spissen Zdenek Ondrasek er inne i sitt siste kontraktsår med klubben. Trener Steinar Nilsen vurderer om TIL skal prøve å selge tsjekkeren, som ble toppscorer i eliteserien i 2012, nå i overgangsvinduet, eller om de skal prøve å forlenge kontrakten.

Selv er Ondrasek klar i sin tale.

- Jeg skal ikke noen steder. Jeg føler at TIL vil ha meg her. Jeg trener så mye og så hardt som jeg kan for å bli klar for den nye sesongen, sier Zdenek Ondrasek til Nordlys.

- Ingenting konkret

Ondrasek hadde en prat med Steinar Nilsen etter sesongslutt om fremtiden.

- Vi snakket med Steinar etter sesongslutt. Kanskje vil de gi meg ny kontrakt, kanskje vil jeg forlate. Jeg har vært her ei uke nå, og vi har ikke hatt noen møter om fremtiden. Ennå, smiler Ondrasek.

Han vet at det er klubber som følger han. Men foreløpig er det ikke noe konkret han kan forholde seg til.

- Agenten har snakket med noen klubber, men det er ingenting konkret på bordet for meg å forholde meg til. Det er fint at han snakker med klubber, men jeg vil ikke vite noe før jeg har noe jeg kan forholde meg til, sier Ondrasek.

- Hvis det er et bra tilbud for meg og klubben, så kan vi snakke om det. Da kan det skje noe. Nå er det ingenting, sier tsjekkeren

- Og viktigste er hva TIL vil. Vi skal spille eliteserien. Jeg håper de vil ha meg her, fortsetter Ondrasek.

Steinar Nilsen fastholder at situasjonen vurderes, uten at det er konkludert. Ondrasek er en av klubbens best betalte spillere i dag.

- Vi skal se situasjonen an, og se hva som skjer. Når Zdenek har ett år igjen av avtalen blir den vurdert og evaluert kontinuerlig, sier Steinar Nilsen.

Vil ha avklaring

Ondrasek venter på en tydelig beskjed.

- Jeg vil naturligvis ha en avklaring. Men hvis ikke TIL snakker til meg om det, så regner jeg med at de vil ha meg her. Da trener jeg bare på som før, sier angriperen.

Og mener det viktigste grunnlaget for 2015-sesongen legges nå.

- Det er en lang oppkjøring, men vi vil bli sterke av det. Det er viktig at vi gjør denne type trening i første del av sesongen. Dette er den viktigste perioden i oppkjøringen, sier Zdenek Ondrasek.

Artikkeltags