Til skatteetaten

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Gratulerer! Jeg må få gratulere dere, og få komme med en gladnyhet. Jeg har til nå vært kommuneansatt, og bestemte meg for å avslutte denne jobben da det oppsto altfor mange misforståelser og forglemmelser blant ledelsen.

DEL

Jeg fikk mitt lønnsoppgjør i april, selv om jeg blir å få siste lønnsutbetaling i juli. Er litt usikker på hvorfor jeg egentlig fikk lønnsoppgjøret lenge før siste lønning, men dog. Resultatet av dette er at jeg også fikk årets feriepenger utbetalt i april, uten at jeg hadde spurt om å få dem tidlig. Jeg fikk også, til min egen ergrelse, utbetalt neste års feriepenger på aprillønningen. Noe som egentlig ikke skulle vært utbetalt, hvis ikke en arbeidstaker ber om det. Vanligvis så sparer en normal bedrift (i hvert fall mine tidligere arbeidsgivere) på disse pengene til neste sommer, slik at det er enkelt for meg som har vanskelig for å spare, å ha penger til gode til neste sommer. Resultatet av denne feilen ble at det ble trukket skatt av feriepengene mine.

Derfor ville jeg bare melde fra til dere at dere nå har 5000 skattekroner ekstra å rutte med i år. Håper jeg får gode renter på disse pengene når jeg får dem tilbake i skatteoppgjøret til neste år.

Jeg vil også benytte anledningen til å få takke Tromsø kommune for at de mot min vilje, har gått til det steget å utbetale neste års feriepenger. Litt humoristisk, men likevel forventet har de klart den bragden det er å rote det til enda en gang før jeg forlater. Nå går jeg tilbake til privat sektor. Tror ikke kommunal sektor var tingen for meg. Jeg klarte ikke å leve etter ordtaket «Rot i dag, og glem det i morgen».

Artikkeltags