Jødehatet til SV

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Akkurat som nazistene oppfordret til boikott av jødiske varer på 30- og 40-tallet, så gjør lederen av SV, finansminister Kristin Halvorsen det samme i år 2006!

DEL

Samtidig har jeg lenge undret meg over den store iver denne dama og hennes parti legger ned i deres kamp for å importere muslimske innvandrere – siden kulturen disse menneskene representerer, er den ytterste motpart av SVs hjertesaker; likestilling, toleranse, respekt for kvinner og ikke-vold. Har aldri sett dette klarere enn nå, takket være Halvorsens utspill. Og hovedinteressen som «våre kjære nye landsmenn» og SV har som fellesnevner er selvfølgelig jødehatet!

Kanskje logikken er at SV ønsker mest mulig muslimsk innvandring, slik at Norge til slutt blir et islamsk land, og dermed kan rykke opp i jødehatets eliteklasse?

Jeg er sikker på at dersom Halvorsen og hennes partifeller trenger hjelp til for eksempel påmaling av David-stjerner på jødebutikker, så kan de bare ta kontakt med meningsfelle Tore Tvedt i Vigrid. Han har nok av villige medhjelpere som gjerne gjør litt «dugnad» sammen med ungdomsbermen hos SV.

Det er både skammelig og fornærmende av en norsk topp-politiker å gå ut med en erklæring om boikott av varer fra Israel, som sammenhengende i flere tiår har kjempet for å overleve.

Dersom ikke dette er direkte jødehat, hva skal det da kalles?

Jeg synes virkelig synd i utenriksminister Gahr-Støre som må bruke uhorvelig med tid på å reparere skaden som Halvorsen har påført landet vårt over hele verden.

Artikkeltags