Leserinnlegget til Tom Eitran og Merete Hansen hadde mange sannhetsord, og det er virkelig flott at noen tar bladet fra munnen, for slik ser styrende myndigheter at ikke alle her i landet er noen hjernedøde dumskaller, som tror blindt på deres «velgjerninger» for folket.

Jeg er en av de mange som er blitt syk av amalgam, giftstoffet skoletannlegen var så (u) vennlig å putte i tennene mine på vegne av myndighetene. Jeg har veldig lav inntekt og lån til over pipa, så jeg har ikke hatt råd til å fjerne alle amalgamfyllingene, men myndighetene som fikk amalgamet på plass i tennene mine viser ingen vilje til å hjelpe meg med fjerning av det sterkt sykdomsframkallende kvikksølvet.

Etter fire års kamp mot det vesen med det nå så velklingende navnet NAV, og etter en uendelig rekke av motgang istedenfor hjelp innen et helsevesen som går på sparebluss, kontaktet jeg Sylvia Brustad. Hun så på min bønn om hjelp som en nyttig erfaring, men da hun ikke kunne gripe inn i enkeltsaker ønsket hun meg bare lykke til. Lykke til hva, på min veg rett til helv...? Jeg vet at hun gjentatte ganger har tatt affære i andre enkeltsaker hvor TV2 har vært på slep. Da har hun som andre politikere kunnet sole seg i glansen over å gjøre noe nyttig for landet og folket, hurra!

Nei, sannheten er at det er bare når de kommer med stemmeseddelen de bryr seg om oss. Ellers er vi fattigfolket noen forferdelige utgiftsposter for verdens rikeste land. Sånne som oss må gjerne betale skyhøye avgifter, eiendomsskatt og alt annet vi ikke har råd til, dette mens julenissen Stoltenberg og resten av nisselaget sender pengene våre ut av landet.

Se hitover verden, her har dere Norge med penger og rikdom... hvor alle får gratis skole og helsehjelp, tenk å ha nisselua trædd så langt nedover øre og øyne som våre myndigheter!