Første headliner til Winterland er klar

FORNØYD: Festivalsjef Stian Johansen mener alt ligger til rette for at festivalen Winterland skal bli god. Med å flytte arrangementet til Skarphallen får man også etablert en egen VIP-avdeling.

FORNØYD: Festivalsjef Stian Johansen mener alt ligger til rette for at festivalen Winterland skal bli god. Med å flytte arrangementet til Skarphallen får man også etablert en egen VIP-avdeling. Foto:

– Det er en sinnssyk booking, sier festivalsjefen.

DEL

Den første headlineren er klar til festivalen Winterland i Tromsø: DJ-stjernene Dimitri Vegas og Like Mike er første headliner som er klar i februar. Duoen er kjent for energisk tilstedeværelse i sine liveshow.

– De kommer til å blåse taket av Skarphallen, sier festivalsjef Stian Johansen i en pressemelding.

Han beskriver selv bookingen som «sinnssyk».

I 2015 tok Dimitri Vegas & Like Mike 1. plass i kåringen av verdens beste DJs, stemt frem av millioner av fans i DJ Mag Top 100 DJs Poll, og har i 2016, 2017 og 2018 holdt andreplassen på lista.

Dimitri Vegas og Like Mike har gjort remikser av artister som Coldplay, The Chainsmokers og Lady Gaga, samarbeid med Disney om soundtracket til «Pirates of the Caribbean», artister som Wiz Khalifa, Snoop Dogg, David Guetta, Afro Bros og Daddy Yankee, til liveshows med blant andre The Chainsmokers, Skrillex, Steve Aoki.

BOOKET: Dimitri Vegas & Like Mike har blitt kåret til verdens beste DJs.

BOOKET: Dimitri Vegas & Like Mike har blitt kåret til verdens beste DJs. Foto:

– Årets Winterland blir enda større og bedre enn fjorårets. Flyttingen til Skarphallen gjør det mulig å bygge ut festivalen med mer innhold og eget VIP-område, sier Stian Johansen i pressemeldingen.

Artikkeltags