Hodet først, så halen, og eventuelt resten om æ ikke har fått me alt i to bevegelse... og så pille bort “gugg” om d e nå igjen etter hodet...

Lina Lucia Camilo Steilland

Kjappeste måten: Haleskallet rives av i ett grep,slik kjøttet og hodet er igjen og så drar du i kjøtte ut fra hodet... så suger du litt i hodet før du kaster det..!

Vidar Furesund

Æ kneppe av næstn inn t hode,snur ræka å drar av hele kroppen så tar æ hode..

Torgunn Anthi

Alltid halen først - da følger resten av skallet med når hodet løsnes.

Elin Andreassen

Lager kjapt en liten knekk i skallet litt under midten av kroppen. Drar haledelen først, så hodet og resten samtidig.

Eirin Synnøve Tolk

Halen og hode i ett grep.... Kanskje 2.

Johnny Iversen

Halen først ???? Tull !!!Hodet først !!!! Har rensa tonnevis med reker i 50 år, - hodet først, resten tar du i et eneste “SVUPP” Ikke prøv å lær en sørlending å rense ræger !!!!

Geir Bjoergum

Selvfølgelig skal halen av først. Har ikke jobbet på fabrikk , men dette fik vi inn som barn for 75 år siden. Vaks opp med rekebåter i havna. Jeg elsker reker!!!

Aage Schultz Ryggen...

deretter er hodet og halen fri.

Grethe Kirkerud

2 grep så er reka ferdig, først halen så hodet og resten av kroppen i et grep. Har jobba på rekefabrikk å der lærte vi det.

Inger-johanne Sølversen Isaksen

Halen, selfølgelig!!! Så klyp over kroppen og dra hodet og resten med i ett ... Har jobba på rekefabrikk i 6-7 år...,så det vet jeg.

Gunn-Anita Paulsen

Morsomt å lese her. Aldri tenkt på at det gikk an å gjøre anderledes enn hodet først. Får teste å fjerne halen først nestegang da. Men det virker rart. Og at noen preller av skallet på kroppen først? Rare greier. Rekepilling. Vitenskapelig metode.

Rina Kamilla Yamamoto