Rogalendingen leverte en solid kamp mot Odd Grenland, med unntak av inngripenen på 2-2-scoringen, som Espen Ruud skrudde direkte i mål fra corner.

– Pål leverte bra. Det var artig å se. Han er spennende i mål. Han sto bra mot Odd, var god i feltet og trygg med ballen i beina. 2-2-målet kan vi diskutere, sier TIL-trener Steinar Nilsen.

Vestly Heigre er på utlån fra Viking frem til 22.juli. Den avtalen kan fort bli aktuelt å forlenge ut sesongen.

– Det må vi vurdere å gjøre. Vi ønsker å ha flere kamper og empiri for å ta en avgjørelse rundt det. Men det synes, slik som stoda er nå, at vi kommer til å trenge Pål. Vi synes han har gjort et positivt inntrykk til nå, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til Nordlys.

Gudmund T. Kongshavn skadesituasjon preger beslutningen. Hans lyskeproblemer kan sette han på sidelinjen en god stund. Det gjør at Johansen vil avvente.

– I midten av juni har vi ennå en måned på oss til å lande en keeperavklaring, og da vet vi mye mer om Gudmund også, sier Johansen.

Positiv til å bli

Vestly Heigre har fått sjansen etter at Benny Lekström og Gudmund T. Kongshavn både har gjort store feil, men også pådratt seg skader. Han er positiv til å forlenge.

– Hvis jeg får kjempe om å få spille, så hadde det vært topp å få vist meg frem. For min egen del og min egen utvikling, så er det bra å bli. Det er godt mulig. Jeg utelukker ingenting. Så får vi se hva som skjer i de neste månedene, sier Pål Vestly Heigre til Nordlys.

– Det er spilletid som er optimalt for meg. Hvor det blir, vet jeg ikke, sier 20-åringen.

I Viking storspiller Iven Austbø. Det gjør at Vestly Heigre neppe får mye spilletid om han returnerer til Stavanger.

– Det blir vanskelig å ta plassen der. Austbø leverer.

– Føler jeg har tatt vare på sjansene

Han har fått tre kamper i eliteserien nå. To som innbytter(!) og fikk sin første start for TIL i seriespill mot Odd. 20-åringen føler at han har tatt vare på sjansene.

– Jeg har aldri kommet inn i kamper som innbytter  føler jeg har spilt trygt og solid, og tatt mange gode valg. Tilbakemeldingene er også bra, det hjelper på selvtilliten, sier 20-åringen.

Og beskriver baklengsmålene mot Odd Grenland.

– Jeg ble bare truffet på det første målet. Jeg klarte ikke å styre returen. Corneren var en vanskelig situasjon. Jeg synes jeg leverte en bra kamp ellers, men den situasjonen var vanskelig, sier Vestly Heigre.