Nordmann vant snaue 24 millioner: - Beina mine skjelver

En osloenser vant over 23 millioner kroner i kveld, men en svenske dunket til med å vinne Eurojackpot-førstepremien på noe så vanvittig som 517 millioner.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Oslo-mann vant 23,8 millioner

- Beina mine skjelver så ille akkurat nå. Nå kan jeg løse inn huslånet vårt og skifte ut den gamle bilen vår, sier den lykkelige mannen som vant andrepremie i Eurojackpot.

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00 her!

Norsk tipping stilte spørsmål til en tydelig målløs mann. Heldigvis var han ikke mer satt ut enn at han klarte å svare på de spørsmålene som gjerne dukker opp når man er så heldig.

Gratulerer, hva tenker du er det første du vil gjøre?
- Jeg vil på ferie med familien og selvfølgelig dele premien med dem. Jeg har aldri tenkte på hvor jeg skal reise. Jeg har aldri tatt meg råd til flotte reiser, så jeg aner ikke, sier han og blir helt stille.

Er du en heldig fyr?
- Dette er første gang jeg vinner noe som helst, men jeg har alltid tenkt at jeg er en heldig fyr. Jeg har jo en herlig kone og herlige barn, men har aldri hatt mange penger, så nå føler jeg meg så helvetes heldig på alle vis, sier mannen og ler.

Hvordan tror du livet ditt kommer til å forandre seg nå?
- Jeg vet ikke om jeg skifter jobb, eller om jeg bare fortsetter å arbeide som før. Jeg må kjenne litt på tingene først.

Hva skal du gjøre i kveld?
- Jeg vet ikke om jeg greier å sove, men jeg skal fortelle den gode nyheten til kona mi. Dette er utrolig, helt utrolig, og selv om jeg ikke skal feire i kveld så skal jeg holde stor fest for familien min senere, sa den heldige andrepremievinneren i Eurojackpot.

Svensk alenevinner vant over en halv milliard

Vi trenger ikke å dra lenger enn til Sverige for å finne ukas toppremievinner i Eurojackpot. Den svimlende summen ervervet svensken seg ved å ha følgende tall:

Hovedtall: 1 - 2 - 11 - 19 -47

Stjernetall: 2 - 7

Tilleggsvinner fra Sandnes

Hver fredag trekkes en spiller som kan nyte en premie på 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 blant Norsk Tippings Eurojackpot-spillere. Ukas norske tilleggsvinner i Eurojackpot er en mann fra Sandnes.

- Nei! Jøss, tuller du med meg. Å herregud! Nei, nå vet ikke vet hva jeg skal si. Vi er i bilen og på vei til byen her. Jeg blir helt skjelven og må kjøre ut til siden, sa mannen fra Sandnes med lettere gledessjokk.

-Tusen takk! Nå skal jeg ha med familien på ferietur i sommer. Og det blir nok en liten feiring i morgen. Jeg er så lykkelig at jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg må summe meg litt før dette går helt opp for meg, sier mannen fornøyd. 

Norsk tredjepremievinner

Og moroa stopper ikke der, det var også en norsk spiller som vant tredjepremien. Den var ikke på mindre enn 769.000 kroner.

Gratulerer til alle vinnerne!

Spill Eurojackpot

Når du spiller kan du donere sju prosent av din spillerinnsats til et lag eller en forening som grasrotgiver. Det går ikke utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør