Onsdagskaos: Posterboys

Onsdag 12. september kl.21:30-23:00
Bastard Bar
Strandgata 22, Tromsø, NorgeÅpne kart
kart

Onsdagskaos: Posterboys
CC: 100,- + bill. avg.
ID: 18 år
Konsertstart: 21.30

Om Posterboys:

kke lenger etter slippet av debutalbumet sitt har Posterboys kastet seg i det igjen og slipper nå sin nye EP, «Pizza Time». EP-en er spilt inn helt analogt hos Propeller Studio i Oslo. Sammen med mixer og tekniker, Hans Andreas Horntveth, ryddet bandet vekk alle datamaskinene i det ellers heldigitale studioet, rullet inn en gigantisk tape-recorder, jekket noen pils og brukte en helg på en klassisk analog innspilling, akkurat som det skulle vært 1964.

På «Pizza Time» fortsetter bandet å rendyrke soundet som preget debutalbumet, «The Notorious Posterboys», fra november 2017. Her er den energiske blandingen av powerpop og collegerock ispedd en god porsjon fengende melodilinjer og ekstatiske trommebrekk. EP-en kan også by på bandets mest punka og mest melankolske kutt til dags dato.

Posterboys startet som en jam på øvingslokalet, men har over tid og mange svette timer i utviklet seg til å bli den fullverdige powerpop-kvartetten de er i dag. Siden debut-singelen Best Friends ble sluppet tidlig 2017 har de rukket å bygge seg opp et rykte som et habilt liveband, med bejublede konserter blant annet under fjorårets By:Larm og årets Trondheim Calling