TIL - Sandefjord direkte

TLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no Send video

Fredag 17. Februar 2017

17:00

Bård Flovik snakket med Eurosport etter kampen: – Det var solid. Jeg likte spesielt godt at vi sto opp mot fysikken som kampen bar preg av i førsteomgangen. Nå bar kampen preg av at vi scorer mye mål, men det var en solid kamp.

16:53

Kampen er over. Det ender 5-0 til TIL. En bunnsolid gjennomføring fra TILs side, og en kamp som vil gjøre godt for selvtilliten til både spillere og trenerteam. Skal man trekke fram kun den ene profilen, er det selvfølgelig tremålsscorer Sigurdarson. Ikke bare setter han to av straffene, samt et flott spillermål, han er også en konstant trussel helt fremst.

16:51

Sandefjord begynner, naturlig nok, å bli frustrert. Det går til dels utover TILs spillere - flere tøffe taklinger fra Sandefjord-spillerne i sluttminuttene. Vi er nå fire minutter på overtid.

16:49

Henrik Johnsgård inn for Kent Are Antonsen, forresten.

16:48

Man kan på ingen måte si at resultatet er ufortjent. TIL har vært best i absolutt alt i denne kampen. Spesielt i andre omgangen har forskjellen på lagene vært stor. Så gjenstår det å se hvilket nivå nyopprykkede Sandefjord er på.

16:44

5-0 til TIL! Espejord. Nå begynner det å bli virkelig ydmykende for Lars Bohinen og Sandefjord. Igjen er det Magnus Andersen som gjør forarbeidet, etter en nydelig pasning fra Morten Gamst Pedersen. Han finner Runar Espejord på en halv meters hold, som kan enkelt sette inn TILs femte.

16:43

Flere bytter i denne andreomgangen. Mikael Norø Ingebrigtsen og Morten Gamst Pedersen er også kommet inn.

16:40

TIL er definitivt nærmere 5-0 enn det Sandefjord er en redusering. Igjen prøvde Sigurdarson seg, nå fra distanse. Bare nesten denne gangen.

16:39

Bytte TIL: Magnar Ødegaard går ut. Jostein Gundersen inn.

16:33

4-0 til TIL. Sigurdarson igjen. Flott forarbeid fra Runar Espejord på høyresida. Han finner Aron Sigurdarson foran mål, som setter ballen kontant i mål fra 10 meters hold. Klasseforskjell på lagene!

16:30

Tromsø har full kontroll på kampen. Sandefjord er ikke i nærheten av å skape noe.

16:20

3-0 til TIL. Aron Sigurdarson. Islendingen setter straffen sikkert. Det var Thomas Lehne Olsen som ble felt på vei gjennom. Klart straffespark.

16:20

Bytte TIL: Slobodan Vuk ut. Magnus Andersen inn.

16:18

Anders Mo Hanssen er ringside på La Manga og kan fortelle at Loncaric frykter en vridning i kneet.

16:16

Straffen var også helt grei. Vuk står med ballen mot mål, og blir felt på klønete vis.

16:13

2-0 til TIL. Sigurdarson. Tromsø får straffe etter et klønete taklingsforsøk på spiss Vuk. Sigurdarson er sikker fra straffemerket og setter ballen klistret ned i Øvretveits venstre hjørne.

16:11

Vi får et opphold på flere minutter mens Loncaric hjelpes av banen. Kongshavn kommer inn. Kjedelig for kroaten, som var solid så lenge han var på banen.

16:10

Men så skader Loncaric seg i det han skal spille ut ballen. Han blir liggende og Kongshavn er i oppvarming. Kan se ut som han fikk seg en strekk bakpå låret, Loncaric.

16:09

Ny avslutning og ny Loncaric redning. TIL-keeperen holder ballen i fast grep. Få problemer med den.

16:07

Erik Mjelde kommer seg fri på TILs høyreside og får slått inn mot Kastrati. Litt rot i TIL-forsvaret og Loncaric må bokse ut. Halvsjanse til Sandefjord.

16:04

Andre omgang er underveis. Og TIL gjør som i første, de går rett i angrep. Thomas Lehne Olsen kommer seg fri på venstresida og finner Espejord, men avslutningen går over.

15:53

Og så kan du kose deg med Anders Mo Hanssens flotte portrettbilde av Storsteinnes' stolte sønn Kent Are Antonsen.

 

15:48

15:47

Corner til Sandefjord. Stanges ut av Wangberg, før André Sødlund klemmer til. Høyt over.

15:45

Nærmer seg pause. TIL har vært klart best, uten å ha skapt så altfor mange sjanser. Utenom scoringen, så var det nyinnkjøpte Vuk som var nærmest. Ellers har både Sigurdarson og Lehne Olsen vært friske.

15:43

TIL trykker på. Det gjør de selvfølgelig sårbåre på kontringer, men Sandefjord er ikke så interessert i å ta mulighetene.

15:38

Vuk får en kjempesjanse! Flott innlegg fra Lehne Olsen på venstresida. TILs nye slovak lurer seg fri foran Sandefjords midstoppere, men får ikke ordentlig dreis på avslutningen. Øvretveit gjør en grei redning.

15:36

Skjer ikke så mye på La Manga nå. TIL har god kontroll på Sandefjord.

15:31

Wangberg får seg en liten smell og ruller litt rundt på det spanske gresset. Men TIL-kapteinen er raskt oppe på beina igjen.

15:30

TIL kombinerer fint framover. Ballen havner til slutt hos Espejord, som drar seg fint fri. Skuddet går imidlertid rett i en Sandefjord-stopper.

15:29

BONUS: Nordlys' Anders Mo Hanssen er på plass i Spania. Før kampen tok han et bilde av selveste Bård Flovik i sola.

15:27

Sandefjord roper på straffe, uten at de har helt trua på at de skal få det. Langt fra noen forseelse.

15:26

Sandefjord får et hjørnespark. Det går over alle og utover sidelinjen. Loncaric kan sette igang igjen fra femmeter.

15:21

Om du skulle være i tvil: TIL har vært klar best de første 20. Sandefjord sliter spesielt med Thomas Lehne Olsen, Aron Sigurdarson og Kent Are Antonsen, som stadig har kommet seg fri på TILs høyreside. Lehne Olsen og Sigurdarson veksler mellom å spille på høyre og venstresiden av spissduoen Vuk/Espejord.

15:20

Frispark til TIL i farlig posisjon og Aron Sigurdarson gjør seg klar. Blir en slags mellomting av et skudd og et innlegg fra islendingen. Småfarlig.

15:15

Nytt hjørnespark til TIL. Aron Sigurdarson slår et flott innlegg mot bakerste, der han finner Kent Are Antonsen. Headingen går utenfor.

15:15

Runar Espejord kommer seg fri på 18 meter og får skutt. En meter utenfor Sandefjord-keeperens høyre stolpe.

15:11

TIL triller ball i bakre firer, men blir presset høyt av Sandefjord. Det går nesten galt, da Ødegaard mister kontrollen. Avslutningen til Sandefjord-spiss Flamur Kastrati er svak og går utenfor.

15:06

1-0 til TIL. Landu Landu. Hjørnesparket svinges inn av Olsen og Christian Landu Landu kan helt uforstyrret få heade inn ledermålet til TIL. Flott scoring, men må kunne stille spørsmål ved forsvarsspillet til Sandefjord.

15:06

Centimetere fra TIL-scoring. Thomas Lehne Olsen kommer fint fri på venstrekanten. Han prøver å finne Espejord på bakerste stolpe, men ballen stopper hos en Sandefjord-stopper, som nesten setter ballen i eget mål.

15:04

Ingen sjanser til noen av lagene de første tre minuttene av kampen. Thomas Lehne Olsen har tatt plass på venstrekanten, mens Vuk og Espejord er plassert helt på topp.

15:01

Kampen er igang. Tromsø går rett i angrep.

15:01

Lagene er på vei ut på banen. Det er ganske så vindfullt på La Manga, for øvrig.

14:56

Fikk du forresten med deg at Hans Åge Yndestad har fått ny trenerjobb i TIL? Han blir juniortrener, kunne Nordlys fortelle tidligere i dag. Les mer her.

14:51

Bård Flovik får også æren av å uttale seg overfor Eurosport. Temaet? Slobodan Vuk, selvfølgelig. Men hvor kjapt kan vi forvente å få bevis på at Vuk er den nye Sigurd Rushfeldt?

– Litt tålmodighet må vi ha. Men vi tror på at han er en notorisk målscorer. Han trenger litt tid til å forstå norsk fotball og også vår fotball, sier Flovik til TV-kanalen.

14:48

Lars Bohinen håper Sandefjord skal få skikk på det defensive under La Manga-oppholdet. Vi vil bli «mer solide» bakover, sier Sandefjord-treneren til Eurosport.

– Vi håper flest mulig får prøvd seg og vist seg fram, så får vi se hvem som passer bra sammen, sier Bohinen.

14:43

14:34

 

TIL går ut slik (4-4-1-1): Filip Loncaric – Hans Eriksen Norbye, Simen Wangberg, Magnar Ødegaard, Kent-Are Antonsen – Aron Sigurdarson, Christian Landu-Landu, Ulrik Yttergård Jenssen, Thomas Lehne Olsen – Slobodan Vuk – Runar Espejord.

På benken: Gudmund Taksdal Kongshavn, Morten Gamst Pedersen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Magnus Andersen, Jostein Gundersen, Jonas Johansen, Peter Aas, Gjermund Åsen, Henrik Johnsgård.

14:34

TIL møter Sandefjord på La Manga klokka 15.00. Vi følger kampen minutt for minutt i vårt direktesenter.