Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Obs Tromsø, med varehussjef Øyvind Nøstmyr i spissen, gjør seg klar til en av årets mest travle handleuker.
Obs Tromsø, med varehussjef Øyvind Nøstmyr i spissen, gjør seg klar til en av årets mest travle handleuker.

Slik handler du smart i Black Week

Vi nærmer oss den travleste handleperioden i året. Med nyoppusset butikk og større vareutvalg er Obs Tromsø klar for gi byens beste kundeopplevelse til sine besøkende.

Annonsørinnhold fra

– Det er mange fordeler med å handle på Obs, smiler Øyvind Nøstmyr, varehussjef på Obs i Tromsø.

«Black Week» nærmer seg med stormskritt, og Obs gjør seg klar til en av årets mest travle handleuker. Butikklokalet fylles til randen av varer innenfor alle varekategorier.

– Det er ingen som slår oss på utvalg, hverken innenfor dagligvarer eller faghandel. Vi har generelt lave priser og er blant de billigste av dagligvareaktørene i landet, fastslår Nøstmyr.

Obs har alle varer man finner i en vanlig dagligvarebutikk, men et enda bredere utvalg. I tillegg har vi varer som elektronikk, TV og underholdning, sykkel og ski, sportsklær og utstyr, kjøkkenartikler, leketøy og artikler for hus og hjem for å nevne noe.

– Vi tilbyr noe som ingen andre tilbyr, nemlig alt du trenger på ett sted. Totalen av det vi tilbyr er bredt utvalg og lave priser, og det er totalen som skiller oss ut.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Stor plass gir smidig handel

Det 6000 kvadratmeter store lokalet er godt rustet for den travle uken, til tross for at det ventes opp mot 5000 besøkende hver dag under salget.

– Det er et stort varehus med god plass, så du slipper å føle på trengsel. Etter ombyggingen i høst har lokalet blitt lysere og mer romslig, sier han.

Obs Tromsø har nylig hatt gjenåpning av butikken etter et omfattende ombyggingsprosjekt. Tilbakemeldingene fra kundene har vært overveldende ifølge Obs-sjefen.

– Lunsjavdelingen med varmmat har blitt veldig populær. I tillegg har vi fått ros for at lokalet har blitt mer luftig og behagelig, samtidig som skiltingen gjør det mer oversiktlig. Med post-i-butikk kan kundene sende og hente pakker samtidig som de gjør unna handlingen.

Et annet konsept som er nytt er klikk-og-hent. Nå kan man bestille det man trenger på nett og hente det i butikken neste dag.

– Dette gjelder også tilbudsvarene under Black Week. Vi anbefaler allikevel at kundene skal komme i butikken. Det vil være overraskelsestilbud i butikken som ikke annonseres i kundeavisen. Vi ønsker å lage gode kundeopplevelser og vil gi dem positive overraskelser når de kommer til oss.

Varehussjef Øyvind Nøstmyr lover en blanding av gode nasjonale tilbud i tillegg til lokale eksklusive tilbud til kundene på Obs Tromsø.

Gjør julehandelen under Black Week

Med tilbud i alle varekategorier, er alt lagt til rette for at julehandelen kan gjøres unna allerede før kalenderen viser desember.

– Det kommer mange gode julegaver på salg. Om man vil gå for tradisjonelle gaver som elektronikk til far, myke gaver til mor og spill og leketøy til ungene så kan man det - vi dekker alt, sier Nøstmyr.

Han lover en blanding av gode nasjonale tilbud i tillegg til lokale eksklusive tilbud til kundene i Tromsø. Vil du se Black Week-tilbudene før alle andre kan du melde deg på nyhetsbrevet til Obs.

– Det krever planlegging å finne de riktige varene som skal på salg. Vi vil at kundene skal komme til oss i stedet for konkurrentene, og da må vi ha de beste tilbudene, avslutter Nøstmyr som ønsker hele Tromsø velkommen til smart handel under Black Week 25. - 30. november.

Del artikkelen på Facebook