Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Søker forhandler til salgssuksess

Bybobilen Tourne har blitt en fantastisk salgssuksess for Narvik Motorsenter. Siden lanseringen i sommer så har 13 splitter nye biler rullet ut av lokalene i Narvik. Nå skal et nord-norsk forhandlernett etableres, og det søkes etter forhandlere i Troms og Finnmark.

Annonsørinnhold i samarbeid med

- Det er rett og slett helt utrolig. Da vi fikk en henvendelse om å selge bilen i fjor, så takket jeg høflig nei. Da hadde vi nok med å få de andre tingene til opp å gå. Nå har vi snudd og legger alle kluter og energi ned i salget av bilen, sier Stian Os, daglig leder ved Narvik Motorsenter.

 

Narvikbedriften troner øverst på salgsstatistikken blant alle forhandlerne i Europa. Aldri før har så mange biler blitt solgt på så kort tid. Så bra har det gått at den norske importøren har gitt Narvik Motorsenter forhandlerretten for hele Nord-Norge. 

- Nå skal vi bygge opp et forhandlernett og søker nye forhandlere fra Mo og nordover. Jeg håper å ha dette på plass i løpet av høsten, forteller han. Interessenter kan kontakte Stian Os på telefon 988 74 543 eller 
e-post: stian@narvikmotorsenter.no

Sjekk vår flotte nye film på Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/narvikmotorsenter/?fref=ts


Bybobilen er bygget og spesialisert for nordiske forhold, og har innovative løsninger, moderne webasto og klimaanlegg. Den er en utstyrsbombe hvor alt er originalt fra fabrikk, i tillegg har den høy finish på interiør og kan kjøres på vanlig B-sertifikat.

- Kjøperne har vært i alle aldre. Jeg anbefaler alle å sjekke ut bilen. Det er rett og slett en sprek og fantastisk bil bygget for helårsbruk, forteller Stian Os.  

Salget av bilen går så bra at fabrikken har doblet kapasiteten og bygget en ny produksjonslinje.

- Vi har fått skryt for måten vi har markedsført bilene på. Både film og annonsene våre blir brukt av andre forhandlere både i Norge og i Europa, sier Os.

Narvik ligger logistikkmessig midt i smørøyet for Nord-Norge. Og åpningen av Narvik Motorsenter og deres konsept kunne ikke passet bedre for oss. Stian og hans medarbeidere gjør en fantastisk jobb og er engasjerte. Det er ikke uten grunn at vi har klart å sette Narvik på kartet, og overlater Nord-Norge til dem.

Harald S. Hansen, Bilpartner1

Her finner du alt av fritidsprodukter innen MC, moped, båt, motor, snøscooter, ATV osv. Satser nå også på caravan/bobil. 

Epost: post@narvikmotorsenter.no

Del artikkelen på Facebook