Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

Hjelp! Hvilken bil skal jeg velge?

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det finnes et hav av muligheter når det kommer til bil og det er ikke alltid like lett å bestemme seg for hva man skal gå for. Vi har tatt turen innom bilforhandlerne som kommer til årets Caravan, Motor & Fritidsmesse for å høre hva de har å tilby akkurat deg.

Harila 

Frode Martinsen viser fra nye Toyota Prius. Foto: Torgrim Rath Olsen/Nordlys LAB.

Lansert tilbake i 1997 er Toyota Prius den første hybridbilen som kom på norske veier og etter 20 år med forbedringer er nå 4.generasjonen ute i markedet.  

Salgssjef Yngve Jakobsen kalle den en imponerende bil.

- Prius er definitivt best i klassen og att på til billig i drift. Om du går for en hybrid eller plug-in hybrid kan du kjøre hele 6,3 mil på strøm, for så å kun bruke 0,38 liter bensin på mila.

Toyota Prius hybrid har 122 hk og en startpris på 303 400,-.

En annen populær bil hos Harila er Toyota C-HR, ny av året og en av modellene det selges mest av for tiden forteller Jakobsen.

- Det er litt Lexus-preg over nye C-HR. Her får du en hybridbil som skiller seg ut, den har et spennende design og er både sofistikert og kompakt.

Du trenger ikke velge mellom 2 eller 4WD om dette er bilen for deg, C-HR kan leveres med begge deler. Startpris fra 325 400,-.

Til den aktive storfamilien anbefaler salgssjefen Toyota Prius+ Seven, en stasjonsvogn for de miljøbevisste.

Har du ekstra plassbehov er dette bilen for deg. Den gir plass for opptil 7 personer og 5 av setene kan felles flatt ned i gulvet i alle mulige kombinasjoner slik at bagasjerommet blir hele 1.750 liter.

Prius+ seven leveres som hybrid, men kan også bestilles med bensinmotor. Startpris er 343 300,-

Del artikkelen på Facebook