Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Forventer boligrush i Tromsø

Annonsørinnhold i samarbeid med

Boligprisene her i byen hadde en liten økning i mars. Samtidig opplever vi markedet som bra.

Prisutviklingen for Tromsø totalt sett i mars endte på 0,2 prosent og de siste 12 mnd. har prisene steget med 6,4 %. En utvikling vi deler med flere andre byer i Norge. Fremdeles er det Oslo og Akershus som drar opp prisutviklingen for landet. Boligprisene for landet som helhet gikk opp 0,7 prosent forrige måned.

Skal du selge bolig? Ta kontakt med DNB Eiendom nå!

Gjennomgående bra besøk på visningene

Våre meglere opplever markedet som bra. Boligene selges raskt til gode priser.

Selv om noen av eiendommene våre har behov for noen ekstra visninger så er omsetningstakten her i Tromsø på bare 27 dager mot 34 dager i gjennomsnitt i Norge.

Vi opplever også at boligkjøperne er trygge med tanke på videre prisutvikling. Det er få eller ingen som er skeptiske med tanke på at prisene skal ned.

Tror på et godt marked frem mot sommeren

Boligmarkedet har en tendens til å følge folks ferievaner. For når skoleelever og foreldrene deres tar Påskeferie, så gjør jammen boligmarkedet det samme.

Det er som å slå av en bryter. Vi ser det på statistikken hvert år. Nå kan vi vente oss stor aktivitet fra Påske og frem til sommerferien.

Markedet avgjør hvor stort rushet blir, og slik det er nå, er det ikke mange boliger ute på markedet.

Det er fortsatt et svært lavt volum. Helt siden jul har utbudet, det vil si antall boliger til salgs i markedet, vært særdeles lavt.

- Snakk sammen!

Det er i ferier man får tid til å snakke sammen i forhold til store avgjørelser i livet som det er å kjøpe eller selge bolig. Ofte er det mange spørsmål man ønsker svar på. Ta kontakt med oss i DnB og vi vil kunne gi deg råd.

Med vennlig hilsen

Les mer om DNB Eiendom her:

- Meglerne: Vi kjenner Tromsø og kan boligsalg!

- Ute etter et nytt sted å bo? Vi har det meste.

- Folk er forskjellige - det er boliger også

- Smart Solgt - finn relevante boligkjøpere

Del artikkelen på Facebook