Annonsørinnhold fra Bil i Nord

Hva er dette?

Et viktig valg alle må ta når de skal kjøpe ny bil

Når du har valgt hvilken bil du skal kjøpe, må du også bestemme deg for  hvilken utstyrspakke du vil ha. Vanskelig? Dette er forskjellen på Volvo sine utstyrspakker!

Annonsørinnhold fra

Mange bilmerker opererer med ferdige utstyrspakker. Det gjør det enklere å utstyre bilen riktig.

Det er viktig å velge rett bil, med rett utstyr. For mange kan det være vanskelig å velge mellom de ulike pakkene, ettersom det er ulik pris og utstyr.

Salgssjef på Bil i Nord Svolvær, Viggo Henningsen, forklarer hvorfor det er slik:

 – Kunden har mulighet til å kjøpe samme type bil, men med ulikt utstyrsnivå. Noen behøver ikke like mye utstyr, mens andre trenger det. Valg av interiør og eksteriør, er også viktig for mange, sier Henningsen.

Volvo har flere utstyrspakker, men standard for de fleste bilene er at du kan velge mellom følgende pakker:

  • Momentum
  • R-design
  • Inscription

Stor leasingkampanje på Volvos nyeste modeller.

Momentum

 Dette er selve innstegsmodellen til Volvo. Med Momentum vil du få mye av sikkerhetsfunksjonene, og standardutstyret til Volvo.

– Du vil få med automatisk kollisjonsvarsling. Ligger du for nært bilen foran, vil bilen automatisk bremse opp. Bilen vil også holde seg automatisk midt mellom linjene på veien, forteller Henningsen.

I utstyrspakken medfølger det stilfulle og flotte designet til Volvo. De kjente Led-lyktene «Tors hammer», som er formet som en «T», er nå standard på Momentum. I tillegg vil du få med samme screen som de andre utstyrspakkene har.

Viggo Henningsen, forteller at både interiør, eksteriør og utstyr er med på å skille de ulike utstyrspakkene.

 Momentum passer for de som er ute etter en litt rimeligere bil, men som fortsatt er opptatt av å få mye bil for pengene, forteller Henningsen videre.

R-design

R-design er den sportslige utstyrspakken til Volvo. Her får du med et tøffere utseende på bilen, både innvendig og utvendig.

– Du får et sportslig preg på interiøret, blant annet med sidestøtter i setene og sportsratt, forteller Henningsen.

Unike elementer, som lister i glanset sort, skaper et kraftig uttrykk. Du finner dem på fronten, de nedre og ytre grillene, sidevinduene og sidespeilene.

– Her er mørkt taktrekk i «Charol standard». Du får med dekorpaneler i «Metal Mesh Aluminium», og delskinn som standard. Ønsker du å trekke setene i helskinn, er det tilvalg. I tillegg er parksensor standard i pakken, sier Henningsen.

– R-design passer for de som ønsker et sportslig preg over bilen. Denne utstyrspakken er utrolig populær, og mange som kjøper ny Volvo, velger R-design, forteller han videre.

Utstyrsnivået R-Design gir XC90 en imponerende tilstedeværelse. Detaljene omfatter glansede sorte frontgrillinnsatser, unike lettmetallfelger og integrerte enderør.

Bil i Nord har Norges mest fornøyde kunder.

Inscription

Kjennetegnet for Inscription er kromdetaljer. I denne utstyrspakken får du med eksklusive kromdetaljer på frontgrillens spiler, de nedre grillene og sidevinduene.

– Her er det et mer stilfullt utseende på bilen. Du får kromdetaljer på listverket, og nede på dørene med navnet «Inscription» inngravert, forteller Henningsen.

Til venstre ser du en Volvo V60 R-design, og til høyre ser du en Volvo V90 Inscription.

Interiøret på Inscription skiller seg også fra R-design og Momentum.

– Her får du med lyst taktrekk, og komfort-seter med skinn-interiør som standard. Det er også betydelig flere fargevalg på setene. Dørpanelene og midtarmelenet er trukket i et eksklusivt skinntrekk, forteller han videre.

Inscription og R-design er lik på pris, og har lik mengde standardutstyr. 

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Bil i Nord

Bil i Nord har siden oppstart i 1996 vokst til å bli Nord-Norges største privateide bilforhandler. I dag har selskapet avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Fordelt på disse åtte forhandlerne selger Bil i Nord AS bilmerkene Volvo, Ford, Opel og Volkswagen.

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted og verkstedtjenester, bilpleie, samt tilbehør- og reservedelssalg.

Totalt har Bil i Nord over 200 ansatte, og i 2017 hadde vi vårt beste år - Over 3000 solgte biler og omsetning for over én milliard kroner.

Hjemmeside Bil i Nord

Telefon: 76 06 63 00

E-post:  post@bilinord.no

Facebook

Instagram: #bilinord

Del artikkelen på Facebook