Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

En av Norges mektigste mediepersoner kommer til Næringslivsdagen

30. oktober er det klart for årets faglige feelgood-konferanse i Tromsø; Næringslivsdagen Nord. For å lære mer om merkevarebygging har vi hentet inn en av de mektigste aktørene innen norsk medieverden, Sophie Elise.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Blogger, musikkartist og forfatter Sophie Elise Isachsen startet sin bloggerkarriere på pikerommet i Harstad, med en sliten laptop og store ambisjoner om å nå ut til det norske folket. Bloggen utviklet seg raskt til å bli en av landets største, og hun er nå kåret til en av de mektigste innen norsk medieverden.

Sophie Elise har også vært med i fem sesonger av reality-serien "Bloggerne", vært nominert til Gullruten, skrevet boken «Forbilde» og er denne høsten deltager i «Skal vi danse» på TV2.

På Næringslivsdagen Nord skal hun fortelle sin historie og gi oss gode tips til hvordan man kan bygge opp en merkevare.

Næringslivsdagen Nord finner sted på Clarion Hotel The Edge i Tromsø, 30. oktober fra kl.09.00 til kl.23.00.

Kjøp din billett her

Næringslivsdagen Nord er en møteplass for næringslivet – en arena for erfaringsutveksling, kompetanseheving og ikke minst et sted der verdiskapende relasjoner bygges. Innovasjon og vekst skapes ofte i møtet med andre. Hvordan tar du grep for å skape vekst i ditt selskap eller på din arbeidsplass?

Del artikkelen på Facebook