Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Charlottenlek – velkommen til gratis aktivitetsfestival

Ta med deg hele familien på Charlottenlund lørdag 9. og søndag 10. juni. Vi lover deg så mange aktiviteter for barn og unge at det blir vanskelig å velge!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Familien får ta hele kroppen i bruk på den to dager lange festivalen, som har et fullspekket program med hele 35 aktiviteter– og som ikke koster noe som helst.

- Vi vil inspirere Tromsøværingene til å være i fysisk aktivitet utendørs, være sosial og ha det gøy, helt gratis. Det eneste du må betale for, er maten som selges, men matpakke er også supert, sier Gjert-Henrik Vedeler i Tromsø kommune.  

SE ALT SOM SKJER HVER DAG

Du får garantert utfordret noen grenser, eller kanskje du bare vil leke deg gjennom helgen sammen med de minste i familien? Det blir nemlig noe for absolutt alle. I år blir sykkelfesten på søndag, med pumptrack, sykkelslalåm, MiniLavka, TrehjulsLavka, hinderløype, terrengsykling, sykkelorientering, sykkelquiz, stisykling og selvsagt løpesykkelhinderløype! Du får også prøve sykler du kanskje ikke har sett før.

Lørdagen er også stappet full med artige ting som skjer. Kanskje du har lyst til å teste hvor fort du klarer å løpe med barnevogn? Eller klatre og teste sansene dine i sanseløypa? Valget er ditt! Det blir også en spennende skattejakt i området rundt Charlottenlund. Og så kommer vikingene! Er du klar for det?

 

Dette kan du oppleve på Charlottenlek

BUESKYTING:

Barn over sju får teste ulike buer under god veiledning, og de får skyte på forskjellige slags blink! Vi får også se Fløya Bueskyting in action.

VIKINGLEKER:

Straumeyjar Vikinglag utfordrer deg i «putekrig» på stokk, tautrekking og hesteskokasting. De lærer deg også bueskyting!

KLATRING:

Du får teste armer og bein på både slakke og stramme liner, klatre i klatretårnet som kommer på tilhenger. I lekeapparatene finner du også en egen rebusløype.

SKRÅFOTBALL:

Hva er det?? Det er fotball på en bane som er alt annet en flat!

STYLTEBINGEN:

Det blir old school stylter på Charlottenlund, dette var jo noe alle drev med før! Vi sier bare – kom i styltehinderløypa i styltebingen.

PETANQUE:

Gjør som franskmennene, kast kula nærmest målet på vår egen petanquebane. Oui, det blir gøy!

EKSTREMPARADIS:

Dette er ikke for pingler! Vi hopper på pumptracken, over kuler, humper og svinger. Hvem vinner – foreldre eller barna?

LØPEKARUSELL:

Store og små får kjørt beina på Tromsøkarusellen 3,4 kilometer, og Juniorkarusellen på løpebanen.

BARNEVOGNSRACE:

Mamma og pappa, kom igjen! Hvem løper egentlig raskest av dere?

SANSELØYPE:

Gå barfot gjennom en løype med mange underlag. Klarer du å beskrive følelsen av å gå på kongler, sand, kunstgress, plastkuler eller snø?

DISCGOLF:

Superpopulært for alle! Nå får du også prøve deg, og discene får du låne. Hvem gjør det best, foreldre eller barn?

Del artikkelen på Facebook