Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Årets rakettnatt-mat

Fredag 24. august skytes Rakettnatt i gang. Her er det tromsøgalaksen har å by på i matveien under årets festival.

Annonsørinnhold i samarbeid med

OVERSIKT: Her får du kjøpt maten 24. og 25. august. Menyen finner du under.

Ikke kjøpt billett enda? Kjøp festivalpass her. 

SPISERIET 

Spiseriet holder til vanlig til på Veita Plan Tre, og har fokus på helse og økologisk mat. 

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Lun chilisuppe med nachos, rømme og grønnsaker (vegetar).

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Forfriskende, alkoholfri drikke i Sparkling Tea, Thomas Henrys ingefærøl, rosévin, og sangria. Alle produktene er økologiske. 

BURGR

Holder til i nordbyen. 

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Falco Lombardi (til venstre): 

140 g høyrygg burgr med jalapeno majo, fersk salsa og sylta fefferoni i brioche-brød.

Fox McCloud:

140 g høyrygg burgr med cheddar, karamelisert løk, ketchup, dijon majo, pickles i brioche-brød.



HANSENS SPISEBORD

Stor kafé midt i sentrum med et bredt utvalg av varm- og kaldretter. 

 

Tapaskurv med kyllingklubber, potetbåter, løkringer, chili cheese og spanske kjøttboller. 

KAFFEBRENNERIET

Brenner og selger kaffe i Storgata, i tillegg til mye annet godt, som under: 

 

Kjøttfri og smakfull pastarett med grønnsaker og hvitløksmuffins. Gluten og laktosefri. 

KITCHEN & TABLE

Finner du vanligvis i Kaigata. Lokale råvarer møter kontinentet, med noe for enhver smak. 

 

Teriaky kyllingwrap med bakte rotgrønnsaker, mais og salsa. Fås også vegansk med falafelboller. 

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Kakao med chili. Fås også vegansk. 


CASA INFERNO

En smak av Italia midt i Tromsø. 

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Assortert utvalg av minipizza.

KAFFEBØNNA

Finnes flere plasser i Tromsø. Åpent på Stortorget under hele rakettnatt. 

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Nykokt kaffe og et stort utvalg av hvetebakst. 

RESTAURANT SKIRRI

Holder til i Tromsø holder i moderne lokaler med byens utsikt over havnen og Stortorget.

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Grillet svinenakke fra Målselv i en steambønn med syltede grønnsaker. Marinert i en japansk saus.

DRAGØY

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Fish and chips med remulade.

T - TAPAS TROMSØ 

Stortorget. Spesialiserer seg på ekte spansk tapas med tilberedning på kullovn.

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Grillet klippfisk, patatas bravas, spareribs og skalldyrinferno.

Foto: Ole Åsheim / Nordlys LAB

Chorizo, reinsdyr og marinert oliven. 

Del artikkelen på Facebook