Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Vi skal bygge Tromsøs mest attraktive boligfelt

Etter mange års planlegging har endelig planen om et stort boligprosjekt på Skjelnan blitt satt i live. Kroken bydel utvides med inntil 700 nye boliger.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Solforhold i særklasse, skog, fjell og fjære rett utenfor dørstokken og utsikt mot Tromsøya der man blant annet kan skue innseilingen til Hurtigruten er bare noen av fordelene til dette området, forklarer en entusiastisk Kjell Nilsen

STOLT PROSJEKTLEDER: Kjell Nilsen er prosjektleder i Nord-Tre Eiendom AS som er den største utbyggeren på Skjelnan. (Foto: Ole Åsheim/NordlysLAB)

Han er prosjektleder i Nord-Tre Eiendom AS, som er en av tre aktører i det kommende prosjektet. Totalrenovering AS og Troms-Hus AS er også med på utbyggersiden i planområdet.

Og det mangler ikke på ambisjon fra utbyggerne når de nå skal realisere boligprosjektet som har krevd flere år med planlegging og godkjenninger.

– Vi skal bygge Tromsøs mest attraktive boligfelt. Kombinasjonen av rolige, naturskjønne omgivelser, utsikt mot sørvest og den korte avstanden til byen er unik, forteller en stolt prosjektleder.

Les mer om prosjektet her.

Over 250 interessenter

Planen er at første spadetak skal tas i september 2019, men denne tidshorisonten er avhenging av saksbehandlingen til kommunen. Interessen har ikke latt vente på seg av den grunn.

MASSIV RESPONS: Allerede etter én uke hadde prosjektet fått over 250 interessenter forteller Tone Christin Nilsen. (Foto: Ole Åsheim/NordlysLAB)

– Vi har allerede fått massiv respons. En uke etter lanseringen har vi over 250 interessenter som har skrevet seg opp på hjemmesiden vår, sier Tone Christin Nilsen, prosjektutvikler i Nord-Tre Eiendom AS.

Prosjektet ble lansert «soldagen», og det er ingen tilfeldighet ifølge Nilsen.

– Skjelnan ligger perfekt til for å få maksimalt ut av de relativt få soltimene vi får her nord. Området er vestvendt uten forstyrrende terreng og bygningsmasse som kaster skygger, så solforholdene er optimale. Derfor var det en selvfølge at vi skulle slippe denne nyheten sammen med solens tilbakekomst, forklarer hun.

Meld deg som interessent allerede nå!

Lysløypa legges om og tilrettelegges i boligområdet

Boligfeltet som bygges like nord for Skjelnan skole legges til et område hvor det i dag er lysløype som brukes flittig av områdets beboere. Denne skal fortsette å leve i beste velgående forsikrer utbyggerne.

– Vi bygger løypa inn i boligfeltet. Du skal nærmest kunne ta på deg skiene i gangen hjemme og gå rett ut i preparerte løyper, smiler Kjell Nilsen.

GLEDER SEG: Prosjektleder i Totalrenovering, Bjørnar Enoksen, ser frem til å puste nytt liv i Skjelnan.

Det er planlagt inntil 700 boliger, både eneboliger, rekkehus og terrasserte blokker. Dersom alt går etter planen skal de første boligene være innflyttingsklar allerede i 2020.

– Vi begynner med eneboliger nederst i feltet. Moderne hus i så fantastiske omgivelser er unikt. Vi gleder oss til å vise dette fram til Tromsøs befolkning, sier prosjektleder i Totalrenovering Bjørnar Enoksen.

Forutsetningene for denne framdriften er at utbyggerne oppnår utbyggingsavtale med Tromsø kommune samt godkjente byggemeldinger innen vår og forsommer i år. Videre oppstart på infrastruktur er planlagt til sommeren.

Trykk her for å følge framdriften på Skjelnan-prosjektet.

LANDSKAPSPLAN: Dette er den foreløpige landskapsplanen for Skjelnan Boligfelt.
Del artikkelen på Facebook