Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Æ kutter prisene

Prisbevisste Tromsøværinger sparer tusenvis av kroner på matvarer i året med appen Æ. Familien Løkse har brukt appen til REMA 1000 siden lansering og det merkes på matbudsjettet.

Annonsørinnhold fra

– Vi handler stort sett på REMA 1000 og det er veldig fint å få avslag på de varene vi faktisk handler mest av, forklarer Veronica Løkse.

Vi møter henne sammen med mannen Per og datteren Siv etter en handletur på REMA 1000 K1. Siden familien tok i bruk appen i 2017 har de spart hele 4500 kroner. Og prisene, de kuttes direkte i kassa.

10 PÅ 10

Med appen Æ får du 10% avslag på de 10 varene du handler mest av hos REMA 1000. Dette i tillegg til 10% avslag på frukt og grønt, samt personlige priskutt på andre varer. En løsning som faller i smak hos Per. 

Det viktigste for oss er å spare penger på gode varer vi vet hva er, og siden 10 på 10 listen baserer seg på hva vi handler mest, får vi alltid avslag på det.

Per Løkse
FASTE KUNDER: Familien Løkse handler mellom 3 og 4 ganger i uken, og da for det meste hos REMA 1000. Ved å bruke appen Æ har de spart 4500 kroner siden 2017. Foto: Ole Åsheim/Nordlys LAB.

Æ registrer alle kjøp du gjør hos REMA 1000 og lærer seg handlemønsteret ditt. Det betyr at din 10 på 10-liste oppdaterer seg etterhvert som appen blir bedre kjent med deg, noe som gjør at du alltid vil få priskutt på det du handler mest av.

GOD ØKONOMI

En annen kunde som ikke styrer unna de gode tilbudene er Hallgeir Skogly. Han har også brukt appen siden den kom og hittil i år har han spart 1900 kroner.

– Når jeg sparer så mye penger som jeg gjør på matvarer kan jeg bruke det på andre ting. Det er god økonomi, og penger spart.

PENGER SPART: Hallgeir Skogly jobber til daglig i Nordsjøen, men når han er hjemme vet han å benytte seg av de private priskuttene Æ tilbyr. Foto: Ole Åsheim/Nordlys LAB.

Når vi møter han har han akkurat benyttet seg av et personlig priskutt på ost.

– Det fine med denne osten er at den kan fryses. Så da kjøper jeg inn litt ekstra, rasper den opp og fryser det ned i porsjonspakker. Perfekt til lørdagspizzaen! 

EN APP, MANGE MULIGHETER 

Æ er veldig enkel å bruke. Du kan enten knytte den direkte til betalingskortet ditt, eller bruke strekkoden du finner i appen for å registrere dine kjøp.

En stor bonus er at man kan legge inn flere betalingskort i samme app, en mulighet som Stein Kato Pedersen og kona har benyttet seg av.

– Jeg vet faktisk ikke hvor mye penger vi har spart, for det er kona som administrere appen. Men både mitt og hennes kort er lagt inn, så alle kjøp vi gjør blir registrert. 

FULL OVERSIKT: Men Æ har du alltid tilgang på kvitteringene dine og full oversikt over hva du har spart. Stein Kato hadde dessverre glemt innloggingen sin i farten, da kona som regel administrerer appen. Foto: Ole Åsheim/Nordlys LAB.

SMART SPARING

Samboerne Espen Johansen og Julie Paulsen har valgt å legge opp sparingen på en litt annen måte. Mens Espen har knyttet parets felles matkort til sin app, har Julie lagt til sitt private kort.

– Det er veldig smart for studenter å gjøre det på den måten. For vi får jo forskjellige personlige priskutt, og da sparer vi mer forklarer Julie. 

MAKSIMERER SPARINGEN: Espen Johansen og Julie Paulsen har funnet en smart måte å spare mest mulig penger på. En løsning som passer veldig bra for studenter mener de. Foto: Ole Åsheim/Nordlys LAB.

Paret handler for det meste frukt og grønt, noe man tydelig kan se av handlekurven deres. Og med 10% avslag merkes det godt på økonomien.

– Matvarer er jo dyrt i seg selv, så hvorfor ikke spare mest mulig der man kan, spør Espen retorisk.

Vil du også spare penger på en enkel måte? Gjør som 1,3 millioner andre nordmenn og last ned Æ i dag. Du finner den i App Store og Google Play.

PS! Med Æ får du 50% avslag på brød hver mandag og 50% avslag på Tex-mex hver fredag og lørdag. Tilbudet gjelder kun i Tromsø og Harstad by. 

Spar penger med Æ

Med Æ får du 10% rabatt på de 10 varene du handler mest - og 10% rabatt på frukt og grønt.

Som bruker av Æ tjener du i snitt 4% av det du handler for i måneden.

Æ vil aldri selge data om deg til 3-parter. Dine data brukes kun for å gi deg best mulig tilbud basert på hva du handler mest av.

Bæreposer, pant, alkohol, tobakk, medisiner, gavekort og pengespill rabatteres ikke. 

Her kan du lese mer om Æ

Del artikkelen på Facebook