Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Knytter Nord-Norge sammen

De neste tre årene skal REMA 1000 samarbeide med Arctic Race of Norway, som sannsynligvis er Skandinavias største kultur- og idrettsarrangement.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det er daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal, og regiondirektør i Troms og Finnmark, Ronny Repvik, svært fornøyd med:

– STOLTE OG GLADE

– Vi er utrolig stolte og glade for å ha REMA 1000 med på laget. Det er første gang vi har en matvarekjede som sponsor, opplyser Dybdal, og fortsetter med å trekke frem likhetstrekkene mellom kjeden og Arctic Race:

– REMA 1000 er i vår ånd bygget opp lokalt, og har etterhvert blitt både nasjonalt og internasjonalt. Så vi har mange grunnverdier til felles, forklarer Dybdal.

Daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal gleder seg til å samarbeide med REMA 1000 under årets ritt i Finnmark. Foto: Ole Åsheim/Nordlys LAB.

VADSØ TIL ALTA

– Vi er sponsorer i andre store arrangementer rundt om i landet, men det er klart at jeg er stolt og glad for at vi nå skal samarbeide med et så stort arrangement som Arctic Race, sier Repvik.

Repvik gleder seg til årets utgave som starter i Vadsø og ender i Alta e er fire etapper 16.-19. august

Helt siden oppstarten av rittet har det vekket følelser i meg, og det er et arrangement som har knyttet Nord-Norge sammen. Jeg ser virkelig frem til å følge rittet gjennom Finnmark i år.

Regiondirektør Ronny Repvik

SPEKTAKULÆRT FOLKELIV

REMA 1000 hadde et sterkt ønske om å bidra til sykkelrittet som profilerer seg som “mer enn bare et sykkelritt ” og er kjent for sitt spektakulære folkeliv.

– Vi har samarbeidet tidligere, men i litt mindre skala. Vi kjenner dem godt og verdiene som hele rittet har er noe vi ønsket å ta en del i og bidra til, sier regiondirektøren.

– FRISKE BIDRAG

Først og fremst er det folkefesten REMA 1000 ønsker å støtte:

– Vi ønsker å bidra til at dette fortsetter å bli en stor folkefest, så vi vil skape god stemning på butikkene, langs løypa og i mål/start området, sier han.

– Og det er jeg sikker på at de får til. REMA 1000 er en sponsor med friske bidrag som vi er sikker på at styrker oss!, avslutter Dybdal med et smil.

Del artikkelen på Facebook