Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Med denne ring ekter jeg deg!

Annonse fra Gullsmed Kristiansen

Gullsmed Kristiansen er en av Nord-Norges største gullsmedforretning, med svært god fagkunnskap, lang erfaring og et rikholdig vareutvalg.

Adresse
Kirkegata 14, Tromsø


Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 16:30
Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00 – 16:30
Lørdag: 10:00 - 15:00

Vi har eget verksted hvor vi utfører reparasjoner, graveringer og spesialarbeid.

Vi hjelper dere med å finne de rette ringene til den store dagen, om dere vil ha ferdig produserte ringer eller spesial designede modeller. Våre gullsmeder kan lage helt spesielle ringer, som bare er for dere.

I Norge har gifteringene sterke tradisjoner. Mange anser ringen i gull som den klassiske gifteringen. Andre typer ringer øker derimot i popularitet og stadig flere ønsker individuelle og mer særpregede ringer. 

Gifteringene skal vare livet ut og det er derfor viktig å ta seg god tid til å velge riktig ring. Ringene har forskjellige utforming og brudeparet bør finne en form på ringen slik at den er komfortabel å ha på. Hverdagen setter fort sine spor på en ring som bæres hver dag. De forskjellige ringene har ulikt vedlikeholdsbehov og vi hjelper deg å finne ringene som passer til deres hverdag.

Det er viktig at gifteringene reflekterer deres personlighet og kjemi som ektepar. Vi har lang erfaring med å hjelpe par finne ringene de drømmer om.

Kanskje går du i friertanker og er på jakt etter den perfekte ring? I mange år har vi hjulpet nervøse menn og kvinner med å finne den perfekte frierringen til sin utkårede. Når det gjelder å velge ring til frieriet er verken pris eller antall diamanter av betydning. Det aller viktigste er å finne en ring som du vet din kjære vil like, og som representerer hans eller hennes personlighet. Ikke minst den kjærligheten dere deler. 

Tradisjonen tilsier at brudgommen overrasker sin nybakte kone med en morgengave dagen etter bryllupet. I likestillingens navn er det nesten blitt en selvfølge at bruden har en gave til sin nybakte ektemann også.

Vi har et stort utvalg av diamantvarer, både klassiske og med mer moderne form, i alle prisklasser og størrelser.

Våre gullsmeder på verkstedet kan spesiallage ditt drømmeprodukt om du ikke finner det i butikken vår. La oss hjelpe deg med å lage din helt personlige morgengave. 

Kanskje har du et arvet smykke eller ring som du vil vi skal omarbeide, og dermed føre familiehistorien videre. 

Gullsmed Kristiansen fører alt fra norske tradisjonsrike smykker til spennende design fra Danmark, Sverige, Italia og Tyskland. Hos oss finner du også et stort utvalg av diamantsmykker og forlovelsesringer i alle prisklasser og variasjoner. Våre dyktige og fagsterke gullsmeder hjelper deg med å lage ditt personlige smykke.

Våre ringer er et evig symbol på kjærligheten! 

Gullsmed Kristiansen

• Gullsmed Kristiansen er Nord- Norges største gullsmedforretning, med beliggenhet midt i Tromsø sentrum.

• Vi har god fagkunnskap og et rikholdig vareutvalg.

• Vi fører alt fra norske tradisjonsrike smykker til spennende design fra Danmark, Sverige, Italia og Tyskland.

• Vi har også et stort utvalg av diamantsmykker og forlovelsesringer i alle prisklasser og variasjoner.

• Vi har eget verksted hvor vi utfører reparasjoner, graveringer og spesialdesigner smykker.

• Våre gullsmeder hjelper deg å lage ditt personlige smykke! 

Redaksjonen i Nordlys har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet