Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Pent smil til bryllupet er vår spesialitet!

Annonse fra ABA Tannlegene

Dato for bryllupet er satt. Den store dagen, som er dagen du ikke kan slutte å smile, nærmer seg. Da er det viktig med et hvitt og fortryllende smil!

Adresse
Sjøgata 31-33, 9008 Tromsø

Åpningstider
Mandag – torsdag: 07:00 – 19:00
Fredag: 08:00 – 15:30

Lørdag og søndag etter spesialavtale. 

Bryllupsbildene, med brudepar, forlovere, venner og familie er gode minner som varer evig.

Hos ABA tannlegene ordnes hvite, pene tenner til bryllupet enkelt og skånsomt. 

Vi bleker tenner, justerer farge, skifter fyllinger, setter på skallfasetter og eventuelt kroner i porselen og gull. 

Våre tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer har lang erfaring og metoder for å friske opp, reparere og forskjønne, slik at du kan smile på bryllupsbildene med rene, fine tenner. 

Brud eller brudgom med tannlegeskrekk? Ingen hindring!
Vi har ansatte som er spesielt flinke til å møte mennesker som av ulike årsaker ikke liker å gå til tannlegen.
Gi gjerne beskjed på forhånd om du har spesielle behov, slik at vi kan tilrettelegge så godt som mulig. 

ABA tannlegene er eksperter på estetisk tannbehandling. Våre kunder foretrekker oss forbi de vet at vi bryr oss om alle de små detaljene. Vi forstår hva som skal til og tilbyr optimaliserte løsninger i trygge omgivelser.

Ta kontakt med oss så finner vi en god løsning som passer spesielt for deg før den store dagen.

Vi har kundevennlige åpningstider.

ABA Tannlegene vet hva som skal til for å gi deg et enda penere smil! 

ABA Tannlegene

• Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Tromsø sentrum.

• Vi tilbyr alle typer tannbehandling.

• Tannklinikken har en beroligende effekt på våre pasienter.

• Lokalene og logistikken er skreddersydd etter optimal hygiene, funksjonalitet og estetikk.

• ABA Tannlegene er lidenskapelig interessert i faget vårt.

• Teamet består av dyktige allmennpraktiserende tannleger, samt spesialister.

• Vi er den eneste tannklinikken nord for Trondheim som tilbyr full narkose under behandling.

• Vi var den første klinikken i Norge som tilbyr behagelig og optimalisert behandling ved hjelp av 3D- skanning.

• Vi lover å gjøre alt for at du skal få en god opplevelse hos oss! 

Redaksjonen i Nordlys har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet