Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Rekkehus med garasjer og deilig utsikt.

Innflytningsklar mars/april 2018

Flere boliger til Dorgvegen

Annonse fra SNE Eiendom

Moderne og store rekkehus med fantastisk beliggenhet er satt opp i populære Hamna. Rekkehusene er på 118-165 kvadratmeter og har høy standard og godt tilrettelagt planløsning med mulighet for etablering av hybel. Boligene har veranda i hver etasje og store vindusflater. Tegnet av Borealis Arkitekter.

Boligene har høye og luftige himlinger som sammen med en godt tilrettelagt planløsning sørger for at boligene oppleves romslig. Boligene inneholder 3 -5 soverom, moderne kjøkkenløsning og luftig stue, flislagte bad er en selvfølge, og nyeste tekniske standard på bygget gir muligheter for lavt energiforbruk og godt inneklima. Deler av boligen kan benyttes til utleie som hybel.

Boliger

Bolig So­ve­rom Etasje P-rom BRA Total­pris

29 5 - - 165 m² 7 500 000,-

31 3 - - 118 m² 5 700 000,-

33 3 - - 118 m² 5 600 000,-

35 3 - - 118 m² 5 500 000,-

Store terrasser og mindre balkonger på begge plan sørger for at du kan nyte godt av områdets gode solforhold. Utsikten er fin ovenfor Tvillingbukta, Sandøysundet og Kvaløya. Solforholdene er svært gode.

Felles garasjeanlegg for hele området gir snøfri og praktisk parkering, og det blir derfor bilfritt fellesområde mellom husene. Med denne løsningen får hele bomiljøet et løft - trygge fellesarealer gir mulighet for lek og moro for barna, og rolige uteområder gjør hverdagen triveligere for alle beboere!

Plusser:

Balkong/Terrasse

Skole, barnehage og butikk i nærheten

Fantastisk utsikt

Gode solforhold

Unngå snømåking

Mulighet for hybel

Varmepumpe/vedfyring

Meld interesse

Ivar Nerdal

Megler 

977 89 000

Redaksjonen i Nordlys har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet