Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Med naturen som nærmeste nabo

Annonse fra DNB Eiendom

Hverdagsluksus kommer i mange former, og på Solstrand Panorama vil det handle om tilgang til elementene. Utsikten som aldri vil være den samme to dager etter hverandre.

Naturen som maler et lerret av himmel, fjellene på Kvaløya som kranser horisonten og havet, et bilde som er nytt og annerledes hver gang du ser på det. Havblikk og midtnattsol, stormbygene fra vest, stjerneklare netter og nordlyset. Sollys til langt på kveld om sommeren, fløyelsblå nattehimmel om vinteren – På Solstrand Panorama vil du til en hver tid ha de beste setene i huset.

Her vil du bo høyt og fritt, nær både naturen og sentrum – 37 moderne boliger i størrelse fra BRA 37 til 123 kvm. Med heis rett opp til leilighetene fra garasjen og smarte planløsninger, vil leilighetene passe fint for mennesker i alle faser av livet. Spesielt velegnet for deg som sitter med mer plass enn du trenger etter at barna har flyttet ut.

Hver leilighet har egen, romslig veranda eller terrasse med rekkverk i glass. På godværsdager får du fabelaktig utsikt når du sitter utendørs, og når ruskeværet kommer på besøk nyter du samme fantastiske utsikt fra din egen, lune stue. Leilighetene vil være preget av solid materialvalg, og takket være gode planløsninger og store vindusflater vil de fremstå som svært romslige og luftige. Lysforholdene vil være optimale, med sol til langt på kveld. Dagslyset vil bli tatt særdeles godt vare på av interiørfargene; Leilighetene leveres med lekker, hvitbeiset eikeparkett. Kjøkkenet kommer med eksklusivt, moderne interiør med glatte flater. Alle leiligheter kommer med delikate, flislagte bad, med hvite fliser på vegger og mørke fliser på gulvet. Det stilfulle uttrykket forsterkes av downlights i baderomstaket.

Solstrand Panorama blir en estetisk, stilsikker og elegant bygning i fire etasjer, hvor den tradisjonelle og svært plasskrevende nedkjøringen til garasjen erstattes av en bilheis. Dette, kombinert med at garasjen i hovedsak blir liggende under bakkeplan, vil få bygget til å gli fint inn i terrenget. Ved hjelp av spennende arkitektoniske virkemidler, farge- og materialbruk vil bygget fremstå som fire uavhengige enheter koblet sammen. Bygget vil ha god plass også på baksiden, som er med på å forsterke følelsen og plass, luft og rom.

Tromsdalen har vært en sentral bydel i Tromsø i årtier, og har et godt tilbud av barnehager, skoler, lekeplasser og annen infrastruktur. Tromsbuss har et svært godt utbygget rutenett med hyppige avganger både til og fra sentrum. Du vil også få et svært godt utvalg av butikker i umiddelbar nærhet, Amfi kjøpesenter er tre minutter med bil.


1-roms leilighet Bra 37 kvm fra kr.1.950.000,-

2-roms leilighet Bra 48 kvm fra kr. 2.350.000,-

3-roms leilighet Bra 71 kvm fra kr. 3.650.000,-

4-roms leilighet Bra 116 kvm fra kr. 5.890.000,-

4-roms leilighet Bra 120 kvm fra kr. 7.390.000,-

Velkommen til Solstrand Panorama. Et hjem der gode hverdager aldri blir like.


solstrandpanorama.no

Meld din interesse

Ruth Norstrøm

Megler

98 259 102

Redaksjonen i Nordlys har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet