Waste containment, Smile, Photograph, Plant, Building, Sleeve, Gesture, Window
Nordlys arrangerte en konkurranse  sammen med Tromsø Ski & Sykkel i forbindelse med Arctic Race of Norway 2021. Her er den glade vinneren Jan Erik Nordeng  Foto: Joakim Akselsen NordlysLAB

annonsørinnhold fra

Endelig ble det

elsykkel


Under Arctic Race of Norway 2021 kjørte Nordlys i samarbeid med Tromsø Ski & Sykkel en konkurranse der man kunne vinne et gavekort på elsykkel til en verdi på kr 40 000. Den heldige vinneren ble Jan Erik Nordeng.

Chair, Lighting, Interaction
Chair, Lighting, Interaction
Jan Erik Nordeng sammen med Sigurd Johansen fra Tromsø Ski & Sykkel. Foto: Joakim Akselsen NordlysLAB

Jan Erik gikk for Tromsø-sykkelen

Konkurransen som ble lagt ut i slutten av august var for nye og eksisterende digitale abonnenter av Nordlys. Av flere tusen ble Jan Erik Nordeng trukket som den heldige vinneren av gavekortet. Nordeng hadde ikke fått med seg den pågående konkurransen og trodde det var fleip da Nordlys ringte for å gratulere.

– Jeg skjønte jo raskt at dette ikke var tull, sier Nordeng.

Sigurd fra Tromsø Ski & Sykkkel sier at til denne summen får man en solid og driftsikker elsykkel som kan brukes sommer som vinter.

– Jan Erik gikk for en Trek Powerfly som vi ofte omtaler som "Tromsø-sykkelen". Dette er en terrengsykkel vi selger som en pendlersykkel. Ved å montere skjermer, bagasjebrett, støtte og lys har du et perfekt transportmiddel, sier Sigurd.


Jan Erik gikk for Tromsø-sykkelen

Konkurransen gjalt både nye og eksisterende abonnenter av Nordlys. Jan Erik hadde ikke fått med seg at det pågikk en konkurranse så da Nordlys ringte og gratulerte han som vinner av elsykkel til kr 40 000 trodde han det var fleip. Men med gavekortet i handa kunne også han hive seg på elsykkel-trenden.

Sigurd fra Tromsø Ski & Sykkkel sier at til denne summen får man en solid og driftsikker el-sykkel som kan brukes sommer som vinter.

– Jan Erik gikk for en Trek Powerfly som vi ofte omtaler som "Tromsø-sykkelen". Dette er en terrengsykkel vi selger som en pendlersykkel. Ved å montere skjermer, bagasjebrett, støtte og lys har du et perfekt transportmiddel, sier Sigurd.Tromsø-sykkelen, Trek Powerfly.  
Sykkelen er fantastisk, jeg har allerede hatt noen gode sykkelturer med den. Har ikke tatt sykkelen i bruk i det daglige til jobb, men den blir også flittig brukt av yngste sønn i huset. Vi får se om det blir vintersykling også, hvem vet.


Jan Erik Nordeng

1 kr for 1 måned, deretter kr 249 per måned.. Vi har Vipps, enkelt å betale, enkelt og komme i gang.