Skateboard truck, Smile, Table, Standing, Fun
Flash photography, Street fashion, Water, Sky, Cap, Sleeve, Lake, Grass

Double-click to select video

Bildet er fra Skatefestivalen i Tromsø 2021, det har ingen sammenheng med støtteordningen. Tiltak som skaper aktivitet for barn og unge på fritiden er eksempel som kunne gått inn under støtteordningen. Foto: Torgrim Rath Olsen

annonsørinnhold fra

Font

Søk om pengestøtte fra Nordlys

Vi inviterer lokale lag og foreninger til å søke om støtte til aktivitets- og fritidstilbud til barn og unge. Søknadsfristen er 1. mars.

Sammen med Amedia og Sparebankstiftelsen DNB deler Nordlys ut 900 000 kr til foreninger og organisasjoner i vårt område.

– Vi opplever det som en viktig oppgave for oss som samfunnsinstitusjon å bidra med midler til dem som vil skape gode lokalsamfunn. Å få være med på å speile og utvikle lokal kultur og identitet er en viktig rolle for oss som lokalavis. Vi vil være en viktig og positiv kraft i utviklingen av det som skjer i vårt område, sier ansvarlig redaktør Helge Nitteberg i Nordlys.

Dette blir tredje året på rad Nordlys inviterer lag og foreninger til å søke om midler. Både i 2020 og 2021 var det stor interesse, og det kom mange søknader. Nitteberg regner med at det samme vil skje denne gangen.


Dress shirt, Flash photography, Street fashion, Face, Outerwear, Hairstyle, Coat, Beard, Textile, Sleeve

HELGE NITTEBERG


– Samfunnet vårt er fortsatt preget av av pandemien og alt den medfører. I en slik situasjon oppleves det som ekstra meningsfullt å kunne bidra med støtte til aktiviteter for barn og unge.


Pengestøtten fra Nordlys inngår i en ordning som omfatter lokalaviser over hele landet som er eid av Amedia-konsernet. Til sammen skal det deles ut 25 millioner kroner i støtte til åpne aktivitets- og fritidstilbud og annen ideell virksomhet i regi av lokale lag og foreninger i de kommunene som avisene dekker.

Utdelingen skjer i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB. Utlysningen av 25 millioner kroner i støtte skjer i tråd med det formålet til Amediastiftelsen: «Eie norske aviser og tilknyttet virksomhet. Virksomhet som eies skal drives på forretningsmessig grunnlag. Stiftelsen kan bruke av sitt overskudd til å gi bidrag til allmennyttige formål.»
Sports equipment, Soccer ball, Plant, Football, Player, Grass
Public space, Shoe, Vertebrate, Human, Mammal, Sneakers, Recreation

Bidrag til kunstgress på ei fotballøkke eller en pumptrack i nabolaget. Tiltak som gjør en merkbar forskjell for flere, store som små.

Vi vurderer søknadene etter tiltak som berører flere i et nærmiljø.

Har du et tiltaket som kan skape aktivitet for barn og unge på fritiden?

Søk til ditt formål

Søknadsfristen er 1. mars. Deretter skal en lokal tildelingskomite, bestående av personer fra Nordlys og eksterne medlemmer, bestemme hvilke tiltak som skal tildeles midler. Dette er medlemmene i juryen: Sissel Wessel-Hansen, Leif-Morten Olaussen, Marianne Berg Johnsen og Tom Høgli. Offentliggjøring av hvem som får midler skjer 15. mai.


Søknader kan bare leveres gjennom denne søknadsportalen:


KLIKK FOR Å LESE MER OM NAVN NAVNSEN

Navn Navnesen  ble startet i 1890 og har siden da drevet innen bransjen

De har 50 ansatte i dag og fordeles på 3 ulike avdelinger. Her driver de med utrolig spennende ting sammen. De skaper helt utrolige ting. Kan du tro det?


"

Legg gjerne inn et oppsiktsvekkende sitat - der det måtte passe i teksten


Navn Navnesen (alder), og tittelen til sitateieren. Bruk alltid H4.

Woody plant, Sky, Water, Leaf, Shade, Wood, Tree, Grass
Hand, Outerwear, Map, Gesture, Organism, Interaction

I bildeteksten settes en forklarende tekst. Legg gjerne inn fotografens navn på denne måten. Foto: Navn Navnesen

I bildeteksten settes en forklarende tekst. Legg gjerne inn fotografens navn på denne måten. Foto: Navn Navnesen

Flash photography, Street fashion, Water, Sky, Cap, Sleeve, Lake, Grass

H3 er mellomtittelfonten

Dette er fonten som skal brukes på all brødtekst. Dobbeltklikk på tekstfeltet for å legge inn/endre tekst. Du kan velge å linke opp deler av brødteksten dersom du skal ha CTA-linker gjennomgående i teksten. Dette anbefales dersom klikk til kundens nettside er en viktig KPI. Når du legger inn en link som skal peke ut til kundens nettsted velger du følgende innstillinger: a) link type = external, b) legg inn linken, c) huk av for "open page in new tab", d) huk av for "add rel=nofollow", og e) huk av for "add rel=sponsored".

Navn Navnesen

Kontakt oss

Telefon 98 98 98 98

E-post [email protected]

Adresse Storgata 90-92, 9008 Tromsø