Bilde-1-Cred_-Troms-Villmarkssenter.jpg

Husky Café

Nord-Norges koseligste kafé: – Du kommer hjem lykkeligere 

Tromsøs fineste sommeropplevelse finner du knappe 30 minutter fra sentrum av Nordens Paris. På Husky Kafé venter 300 kjærlige huskyer, og opplevelser for hele familien.

Annonsørinnhold fra:


– De som har vært på besøk hos oss forlater oss lykkelige. Kombinasjonen av å kose med hunder og puste frisk luft i naturen er en helt unik opplevelse for både kropp og sjel, stråler Tove Sørensen i Tromsø Villmarkssenter.

image.png
Bilde-2.jpg

GODT SELSKAP: Nyt deilige hjemmelagde kaker sammen med menneskets beste venn. Foto: Tromsø Villmarkssenter


1. juni åpner populære kaféen på Kvaløya. Under åpen himmel i vakker nordnorsk natur nyter man selskapet og varmen fra hundene. I begynnelsen av juni kommer et nytt valpekull, og besøkende får muligheten til å være en del av et viktig kapittel i livene til de nyeste medlemmene i hundegården ved å melde seg på valpetrening. 

– Det er valpeparadis i to timer. Da skal vi vise valpene at det er gøy å være sammen med mennesker. Dette er en favoritt for barna, men passer for alle, forteller Sørensen.

Lokale mat- og naturopplevelse

I kaféen finner man noe for enhver smak. Hjemmelaget multebærkake, bacalao med nordnorsk klippfisk og den samiske nasjonalretten bidos er eksempler på hva de frister med på menyen. Kaffen nytes selvsagt fra trekopp. 

– Vi har en spennende og variert meny med noe for enhver smak. Utvalget vil variere utifra hvilke lokale produkter som er tilgjengelig. Vi legger vekt på å bruke ferske lokale råvarer, sier Sørensen.   

Til tross for at kaféen er utendørs er det ingen mangel på fasiliteter for å møte alle sanitære behov. Småbarnsfamilier trenger ikke bekymre seg for dobesøk og bleieskift innimellom hundelek, is og nystekte vafler. En stor del av opplevelsen Husky Kafé vil gi til sine besøkende ligger i det å være ute.

– Det er denne måten vi ønsker å drive reiseliv på. Vi ønsker at folk skal forstå verdien av naturen, og hvorfor man må beskytte den. Og den beste måten vi kan gjøre det på er å ta dem med ut å vise hvor fantastisk nydelig det er, slår hun fast. 

Det naturskjønne området rundt kaféen er stort og åpent, slik at man kan boltre seg fritt og nyte utflukten i ro og mak.  

– Når man får oppleve roen og stillheten, og får endorfiner fra kosen med hundene, er det ren lading av batteriene, avslutter Sørensen som ønsker alle velkommen til Husky Kafé i sommer, både fra fjern og nær.


spray.jpg

OMRINGET AV NATUR: På Tromsø Villmarkssenter er man i naturen, med alle nødvendige fasiliteter tilgjengelig.

Opplevelser og aktiviteter

Husky Kafé har gratis inngang og er åpen for alle. Tromsø Villmarkssenter tilbyr også flere aktiviteter for små og store besøkende.

Valpetrening: 

Her får man bli med på den morsomste delen av jobben til hunderøkterne, og hjelpe til med trening og pleie av valpene. Dere tar valpene med ut på tur i nærområdet rundt Villmarkssenteret og gjør ulike øvelser i villmarka avhengig av valpenes alder og erfarenhet. Les mer om dette her

Bilde-5-Foto_-Vegard-Stien.jpg

VALPEPARADIS: Lek med de skjønneste valpene du kan tenke deg.

Husky vandring: 

Guidet tur med noen av senterets mest energiske huskyer ut på tur. Vær forberedt på litt trening og mye hundekos, og et besøk til valpene er selvsagt inkludert! Aldersgrense 6 år. Les mer om dette her

Bilde-6-Foto_-Vegard-Stien.jpg

BLI MED PÅ TUR: En innholdsrik tur med veldresserte og entusiastiske huskyer. 


Kajakkpadling: 

Padling langs den vakre kysten av Håkøya, med de ville fjellene rundt Tromsø som scenisk bakgrunn. Her padler man forbi vraket fra Tirpiz, og med litt flaks kan man se havørn, rødnebbterner, niser eller seler. Padlingen er tilrettelagt for nybegynnere og aldersgrensen er 8 år. Les mer om dette her

Bilde-7-Foto_-Troms-Villmarkssenter.jpg

IDYLL PÅ HAVET: Se de vakre omgivelsene rundt Tromsø fra havet.


Les mer og book aktiviteter: 

Meny

Ja vi reiser i Norge

Reis til: