Black, White

Varehussjefen Lars Hagerup i kjøkkenavdelingen til Power. Her går tromsøfolk mann av huse for å sikre seg ekte nordisk kvalitet til en rimelig penge. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Tidligere i år åpnet Power med et brak i Nordens Paris. Responsen fra tusenvis av tromsøværinger har vært overveldende.

– Det har vært magisk! Jeg føler meg både beæret og heldig som får lov å være med på dette, sier nybakt varehussjef Lars Hagerup.


Han er tydelig stolt når han forteller om 18. mars i år, da Power åpnet dørene i andre etasje på Jekta. Den norskeide kjeden hadde omsider funnet drømmelokalene i Ishavbyen etter flere år på leting. 2000 kvadratmeter fylt opp med alt du trenger innen elektronikk.


– Det har vært utrolig å høre tilbakemeldingene fra kundene våre, at butikken er super og at det er flott at vi har etablert oss her og skape litt konkurranse i byen. Vi må bare takke alle som har besøkt oss og for all positiviteten, stråler Hagerup.


Men den offensive varehussjefen har på ingen måter tenkt å hvile på laurbærene og lover beinhard konkurranse på pris og kundeservice fremover.


ANNONSØRINNHOLD FOR POWER

– Tusen takk for tilliten Tromsø!

Triangle

STØTTESPILLERE

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture
Clothes dryer, Washing machine, Automotive design, Audio equipment, Major appliance, Laundry

FULLVERDIG Stort, oversiktlig og fullverdig elektronikkvarehus. – Vi har alt, sier Hagerup. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Hjem og bolig


Power kjørte på med en avdempet åpning av butikken for å sikre trygge rammer for kundemassen. Tromsø har allikevel kjent sin besøkelsestid, og byens boligeiere har spesielt lagt sin elsk på kjøkkenavdelingen.


– Det har vært ekstrem pågang på kjøkkenavdelingen. Tegnetimer for kjøkken har vært fullbooket hver uke, så vi har egentlig vært overarbeidet, ler Hagerup.


Hos Power får du skandinaviske kvalitetskjøkken fra Norema, som har vist seg kjempepopulære blant tromsøværinger som har hatt «oppussing på hjernen» det siste året.


– Det er utrolig kvalitet på kjøkkenene vi selger, og jeg tør påstå at det ikke er noen i byen som er billigere enn oss til denne kvaliteten. Det har vært en kjempesuksess, sier varehussjefen.


Han ønsker besøk av alle som kunne tenke seg en splitter ny kjøkkenløsning og tror trenden med oppussing hjemme kommer til å fortsette forbi 2021.


– At vi kommer til å fortsette å bruke tid og penger på hjemmene våre er jeg overbevist om.


Og på Power finner du varene til din bolig, enten det er smarthusløsning, hvitevarer eller ny grill til terrassen.


TV-TID – I sommer er det fotball-EM og OL. Når det er store idrettsarrangementer merkes det på etterspørselen etter TV. I dag får man store, gode TVer til utrolig gode priser, sier Hagerup som anbefaler 82 tommer og god lyd for å få kino i stua. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Arbeidsglede


Nyetableringen skaper også positive ringvirkninger for byen, utover sunn konkurranse og stort utvalg på elektronikkmarkedet. Varehuset har generert hele 40 arbeidsplasser i 9000-byen.


– De første månedene har det rett og slett vært mye arbeidsglede blant de ansatte. Folk har det supergøy på jobb. Det er mye å gripe fatt i og lære seg. Det er et eget fag vi jobber med. Man blir glad i det, forklarer Hagerup.


Når du trår over dørstokken til Power-butikken skal du vite at du er i trygge hender og får hjelp og support av medarbeidere med god produktkunnskap og serviceinnstilling.


– Det er viktig for oss å være best på det vi gjør. Derfor bruker vi store ressurser på kursing og opplæring.


Det betyr at du møter eksperter innenfor de ulike varegruppene, enten det er kjøkken, belysning eller gaming. Og har du ennå ikke fått besøkt butikken er meldingen fra Hagerup klar og tydelig:


– Du er hjertelig velkommen! Jeg tror du kommer til å bli overrasket over hvor fin butikken er og hvor ufattelig gode priser vi har. Vil du ha noe nytt og vil spare penger? Da er Power plassen, avslutter den entusiastiske varehussjefen.


PRISGARANTI POWER sin Prisrobot gir alltid nettpris i butikk. Prisroboten sjekker prisene hvert 15. minutt. I tillegg har du 60 dager åpent kjøp.. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?