annonsørinnhold fra

Material property, Font, Rectangle

Nå kommer endelig Nyholmen for salg - med ambisjoner om å bli byens mest populære boligprosjekt

Det er knyttet store forventninger til de nye boligene som nå kommer ytterst på Strandkanten, sør i Tromsø sentrum.

– Mange har ventet på akkurat dette prosjektet siden det kommer lengst ut i sundet av samtlige boliger her på Strandkanten. Så langt er det over 500 registrerte interessenter, sier Kjetil Rusten, som sammen med Stine Nøtnes Pedersen er salgsansvarlig i Consept Eiendom. 

Rusten har vært prosjektmegler i Tromsø og har holdt på med salg av eiendom i over 20 år. Han er nå veldig spent på mottakelsen.  

– Våre ambisjoner er at Nyholmen skal bli byens mest populære boligprosjekt, og det blir veldig spennende å se om publikum blir like begeistret som oss, sier han. Her står Kjetil Rusten og Stine Nøtnes Pedersen i Consept Eiendom på tomten med utsikten mot sør i bakgrunnen. (Foto: David Jensen)

"

Det mest spektakulære er beliggenheten i aller fremste linje ut mot Tromsøysundet, med en utsikt som byr på hav, fjell, by og land.

Stine Nøtnes Pedersen, Consept Eiendom

Reservasjonene er i gang

Salgstrinn 1 legges om kort tid ut for salg, og 74 leiligheter skal få nye eiere. Med flere ulike planløsninger som strekker seg fra smarte 2-roms til eksklusive 4-roms finnes det noe som passer de aller fleste behov. Det har vært stor forhåndsinteresse og flere leiligheter er allerede reservert.

– Sammen med interessentene og vår dyktige arkitekt Daniel Sierra Polanco, har vi optimalisert plantegningene slik at vi tror og håper vi treffer de aller fleste kjøpegrupper. En fin blanding av unge, godt voksne, single, par og familier skaper erfaringsmessig et godt sameie og gode boforhold, sier Nøtnes Pedersen.
Interior design, Cloud, Sky, Building, Property, Plant, Window, Houseplant, Water, Flowerpot

Leilighetstype 74T er en 3-roms leilighet med fantastisk veranda.

Livet ved havet

– Med en plassering helt ytterst på Strandkanten, er det naturlig at havet spiller en viktig rolle i hverdagen på Nyholmen – og dette har utbygger vektlagt i utformingen av prosjektets fellesareal.

Beboerne vil kunne nyte en badstue med utsikt over sundet og direkte tilgang til havet, bålgrue med sitteplasser, lekeplass for barna, samt en sjøtrapp som kan brukes til bading og sjøsetting av kajakkene som utbygger stiller til gratis disposisjon.

– Det er mange faktorer som gjør dette til et unikt prosjekt, men det mest spektakulære av alt er beliggenheten i aller fremste linje ut mot Tromsøysundet, med en utsikt som byr på hav, fjell, by og land. Med bolig bare noen meter fra fjæra vil du få alle fordelene ved å bo midt imellom hav og land, sier Nøtnes Pedersen.

Leilighetstype 37, 2-roms
Interior design, Table, Property, Furniture, Building, Couch, Chair, Shade, Wood, Comfort
Leilighetstype 72, 3-roms
Plant, Table, Furniture, Building, Houseplant, Window, Couch, Chair, Comfort, Shade
Leilighetstype 68, 3-roms
Picture frame, Table, Furniture, Property, Couch, Plant, Comfort, Flowerpot, Wood, Houseplant
Leilighetstype 124, 4-roms
Interior design, Living room, Building, Furniture, Comfort, Chair, Shade, Curtain, Couch, Window

Bokvalitet i alle ledd 

Beboerne vil også ha tilgang til et fellesrom med kjøkkenfasiliteter som kan brukes til samlinger og feiringer. Vinduene vil være vendt mot sundet og vil skape en perfekt setting for hyggelige sammenkomster. Fellesarealene vil også romme et treningsrom, dusj og toalett, samt en bod til oppbevaring av utstyr

Selve leilighetene leveres med smarthuskonsept, vannbåren gulvvarme, og naturligvis store vindusflater som forsterker opplevelsen av å ha et hjem i havkanten. De ytterste leilighetene leveres med store innglassede balkonger som kan åpnes og lukkes etter eget ønske.

-Vil du ha mer informasjon, eller ønsker en omvisning på området, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, sier Kjetil og Stine i Consept Eiendom.

Tlf: +47 916 70 000 E-post: kjetil@consepteiendom.no
Tlf: +47 911 23 469 E-post: stine@consepteiendom.no
Strandvegen 118, 9006 Tromsø

Meld interesse for Nyholmen nå!