Job
Medierådgiver Frode Rendum. Foto: Ole Åsheim

annonsørinnhold fra

Font, Logo, Text

Vil du jobbe med salg og markedsføring i Nord-Norges største mediebedrift?

Nordlys søker en engasjert kollega som har lyst til å være med på utviklingen av Nord-Norges største mediehus. I Nordlys får du jobbe med noen av de største merkevarene i landet.

Nordlys har eksistert siden 1902, siden den gang har det skjedd store endringer og særlig de siste 5 årene. Det som opprinnelig var en papiravis er nå et mediehus som fungerer som en totalleverandør for bedrifter som har et kommunikasjonsbehov.

Som medierådgiver går jobben din ut på å hjelpe nordnorske bedrifter å skape sterke, effektive og synlige kampanjer.

– Det beste med jobben min er å hjelpe kunder med å nå sine mål, enten det er snakk om å skaffe flere kunder i butikk, selge flere produkter eller bygge deres merkevare, sier medierådgiver i Nordlys, Frode Rendum.

Rendum er opprinnelig fra Skogn i Trønderlag og har bodd i Tromsø i 10 år. Nettverksbygging er en stor del av jobben, og det brukes mye tid ute sammen med kunder, enten det er store eller små prosjekter. I Nordlys får du jobbe med alt fra start-ups til noen av Nord-Norges største merkevarer som Sparebank1 Nord-Norge, Sulland, Tromsø IL, Hålogaland Teater og Bohus.

– Gjennom jobben blir man kjent med næringslivet i byen. Også må jeg legge til at Tromsø er en fantastisk by med varierte muligheter til alt fra friluft- til kulturinteresse, sier Rendum


portrett.jpg

REKTOR

Gina Kveen har lang erfaring fra skolevesenet og har et stort hjerte for idrett. Hun lover skole og idrett i en fantastisk kombinasjon når WANG åpner neste år.


Dette er fonten som skal brukes på all brødtekst. Dobbeltklikk på tekstfeltet for å legge inn/endre tekst. Du kan velge å linke opp deler av brødteksten dersom du skal ha CTA-linker gjennomgående i teksten. Dette anbefales dersom klikk til kundens nettside er en viktig KPI. Når du legger inn en link som skal peke ut til kundens nettsted velger du følgende innstillinger: a) link type = external, b) legg inn linken, c) huk av for "open page in new tab", d) huk av for "add rel=nofollow", og e) huk av for "add rel=sponsored".

H3 er mellomtittelfonten

"

Jeg liker friheten til å styre min egen arbeidshverdag

Frode Rendum, Medierådgiver i Nordlys

Medierådgiver Frode Rendum og salgssjef Espen Vik. Foto: Ole Åsheim

Amedia - Norges største utgiver av lokale medier

De som jobber i markedsavdelingen i Nordlys får i stor grad forme arbeidsdagene sine selv og arbeidsoppgavene er svært varierte. Jobben krever at du har forretningsforståelse og at du holder deg oppdatert på markedstrender. Som medierådgiver i Nordlys blir du en del av det landsdekkende nettverket i Amedia som bidrar til at du til enhver tid er oppdatert på trender og endringer i markedet.

– Som en del av Amedia har jeg ikke bare kollegaer i Nordlys, men i hele landet. Vi sparrer med hverandre og lærer ting på tvers av byer, som er helt topp, forteller Rendum.


Mangfoldig team

Medierådgiverne i markedsavdelingen og produsentene i NordlysLAB jobber tett sammen som team og med kundene. Omfanget varierer ut i fra kundene og deres behov. Noen problemstillinger krever lengre prosesser for å komme frem til den beste løsningen.

– Vi er et mangfoldig team bestående av mennesker med ulik kompetanse og alder. Det gjør at vi kan forstå og løse kundenes behov på en best mulig måte, sier salgssjef i Nordlys, Espen Vik og avslutter

– Vi søker nå etter en motivert person som ønsker å bli en del av et tradisjonsrikt og nytenkende salgsmiljø.

  • Du liker å bygge relasjoner med nye mennesker

  • Du har erfaring fra salg eller markedsføring

  • Du har et sterkt ønske om å lykkes

MEDIERÅDGIVER

Du burde søke dersom...

Les mer om stillingen i Nordlys

Artems Portrait

PORTRETT

Navn Navnesen