Dress shirt, Product, Smile, Sleeve

annonsørinnhold fra

– Kystmegler skaper trygghet rundt våre forsikringer

Med sju bakerier i hele landsdelen lager Bakehuset Nord-Norge kortreiste brød hver eneste dag til sultne nordlendinger. Da må produksjonsutstyret være i trygge hender.

– Kystmegler trimmer våre forsikringsporteføljer gjennom jevnlig konkurranseutsetting. Ved å innhente tilbud basert på våre spesifikke kriterier og spesifikasjoner, forhandler Kystmegler frem markedets gunstigste forsikringsløsninger, sier økonomisjef Andre Jensen i Bakehuset Nord-Norge.

Over 200 ansatte fordelt på sju bakerier fra Svolvær i sør til Svalbard i nord, sørger hver dag for at folk i hele landsdelen har tilgang til ferske brød og bakervarer i butikkhyllene. Kortreist mat og hyggelige smaksopplevelser er fundamentet i driften til Bakehuset Nord-Norge.

– Vi driver med matproduksjon i stor skala og har en rekke maskiner og inventar som er nødt til å fungere hele tida. Vårt behov er til enhver tid å sikre at driften går kontinuerlig. Hvis det skulle oppstå større problemer i produksjonen er vi avhengig av å få rask hjelp for å fikse det. Hvis en sentral maskin ryker må vi få den reparert eller erstattet nærmest på dagen for å sette det på spissen, sier økonomisjef Andre Jensen i Bakehuset Nord-Norge.

 
portrett.jpg

REKTOR

Gina Kveen har lang erfaring fra skolevesenet og har et stort hjerte for idrett. Hun lover skole og idrett i en fantastisk kombinasjon når WANG åpner neste år.


Dette er fonten som skal brukes på all brødtekst. Dobbeltklikk på tekstfeltet for å legge inn/endre tekst. Du kan velge å linke opp deler av brødteksten dersom du skal ha CTA-linker gjennomgående i teksten. Dette anbefales dersom klikk til kundens nettside er en viktig KPI. Når du legger inn en link som skal peke ut til kundens nettsted velger du følgende innstillinger: a) link type = external, b) legg inn linken, c) huk av for "open page in new tab", d) huk av for "add rel=nofollow", og e) huk av for "add rel=sponsored".

H3 er mellomtittelfonten

Blue, Azure, Sky, Sleeve

TRYGGHET: – For oss er det gunstig å få en profesjonell tredjepart til å sørge for at vi får de beste forsikringsavtalene, sier økonomidirektør Andre Jensen.
"

For oss er det gunstig å få en profesjonell tredjepart
til å sørge for at vi får de beste forsikringsavtale


Bunnsolide forsikringsavtaler er derfor avgjørende for selskapet. Det skaper trygghet rundt matproduksjonen og gir et økonomisk sikkerhetsnett ved uforutsette hendelser. Siden 2018 har Kystmegler ivaretatt Bakehuset Nord-Norge sin forsikringsportefølje.

– Det er en grunn til at det finnes forsikringsmeglere. Forsikring er et eget fag. Det er ikke noe vi sitter med særskilt kompetanse på. For oss er det gunstig å få en profesjonell tredjepart til å sørge for at vi får de beste forsikringsavtalene. I det ligger selvsagt også å få så gunstige priser som mulig, sier Jensen.

Bakehuset Nord-Norge leier produksjonslokaler, men har full skadeforsikring på alt av eget produksjonsutstyr og inventar. For ti år siden opplevde bedriften storbrann i Tromsø, der bakeriet på Langnes ble totalskadd, men heldigvis uten at ansatte ble rammet.

– Det er varme ovner som står på og med høye temperaturer i bakeriet. Vi jobber alltid for å minimere risiko, men det er godt å vite at man er ivaretatt hvis noe skulle skje, sier økonomisjefen.

Siden den gang har selskapet økt produksjonen jevnt og trutt, uten alvorlige hendelser.

– Bortsett fra et fryselager som ble ødelagt i et av produksjonslokalene våre, har vi heldigvis ikke hatt større skadetilfeller siden samarbeidet med Kystmegler startet. Erstatningsprosessen gikk veldig fint. Vi listet opp og dokumenterte skadene, så tok Kystmegler seg av innsendingen til forsikringsselskapet og håndterte oppgjøret.

– Det er vanskelig å ta høyde for alle mulige situasjoner, men så langt føler vi at de store tingene har fungert etter hensikten. Vi regner at det hvis det mot formodning skulle bli større tilfeller, så vil de samme mekanismene slå inn, sier Jensen.


Food, Cuisine
  • Full stack, utvikler

  • DevOps, utvikler

  • Backend, utvikler

  • Frontend, utvikler

  • QA, testleder

  • UX-developer

MYSTORE ANSETTER

Syv utviklere på ønskelista til jul:

STOR ARBEIDSPLASS: Over 200 ansatte fordelt på sju bakerier fra Svolvær i sør til Svalbard i nord, sørger hver dag for at folk i hele landsdelen har tilgang til ferske brød og bakervarer i butikkhyllene.
Økonomisjefen framhever nærheten til forsikringsmegleren som en stor fordel i det daglige.

– Det betyr mye å ha et kontaktpunkt som gjør det enkelt å gi beskjeder eller få råd. Å sitte i telefonkø til et forsikringsselskap der du kanskje blir satt over til rette vedkommende er ikke
noe særlig. Nå kan vi sende ei tekstmelding til Kystmegler og få hjelp med en gang.

I likhet med dagligvarebransjen har bakerier og matprodusenter generelt kommet greit ut av korona-pandemien. I sum landet Bakehuset Nord-Norge på omtrent samme årsomsetning i 2020 som i 2019, på 216 millioner kroner. Landsdelens største bakerikonsern produserer hvert år over 25 millioner bakeri- og konditoriprodukter til sine kunder, levert gjennom de største matvarekjedene.

Den største utfordringen med å drive et bakerikonsern i dag er ifølge Jensen stadig mer begrenset tilgang på faglærte bakere.

– Selvsagt er det utfordringer knyttet til logistikk og transport i en langstrakt landsdel. Men det er mer håndterbart enn å få ungdom og andre til å ta fagbrev og utdanne seg innen bakerbransjen.

– Hva er årsaken til det?

– Det er vanskelig å si. Vi mener at vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og bedre arbeidsforhold enn innen kokk og servitør som er mer profilerte yrker, men med mye helge- og kveldsarbeid. Vi har også gode karrieremuligheter innad i konsernet, sier Jensen.

Fortsatt er det godt, gammelt bakerhåndverk som ligger til grunn for kjernevirksomheten. Bak produksjonslinjene er det høy kompetanse på steking, baking og håndtering av bakst. I de største konditoriene lages kakene fortsatt for hånd, deriblant den folkekjære Kvæfjordkaka.

– For oss handler framtida om innovasjon og nye produkter. I en landsdel med vel 300.000 mennesker er markedet til en viss grad begrenset og på kort sikt blir det ikke mange flere som skal spise. Men det er fortsatt en del å jobbe med i det totale markedet. Vi skal følge trender og kanskje skape noen nye selv.

Staple food, Baked goods, Tableware, Ingredient, Cuisine, Wood, Dish

BRØD TIL FOLKET: Bakehuset Nord-Norge er landsdelens største bakerikonsern produserer hvert år over 25 millioner bakeri- og konditoriprodukter til sine kunde

Vision care, Dress shirt, Glasses, Smile, Sleeve, Eyewear, Collar

KYSTMEGLER

Kystmegler forhandler fram markedets gunstigste forsikringsløsninger for våre kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for å få et godt tilbud!

Besøk vår hjemmeside her, eller ring oss på telefon 915 76 972


Artems Portrait

PORTRETT

Navn Navnesen


Autorisert forsikringsmegler Arne Henriksen og daglig leder Daniel Henriksen