Hytte & Fritid - et magasin fra

Black, WhiteEn av de fire hyttetypene fra Byggmann levert av Senjabygg står allerede klar i hyttefeltet, med utendørs stamp og store vindusflater. FOTO: Ole Åsheim

Idylliske Medby ligger i havgapet på eventyrøya Senja. Her har Senjabygg utarbeidet et unikt hyttefelt som nå gjøres tilgjengelig for allmennheten.

Hyttefeltet ligger så nært havet man kommer uten å få bølgeskvulp på terrassen. Utsikten er uslåelig enten man skuer mot Andøya eller sola som går ned i storhavet. Vakre fjell med variert turterreng ligger som et bakteppe til hyttene, og en preparert skiløype som nærmest løper gjennom bakgården.


– Jeg føler at vi tilbyr mange av kvalitetene man kan ønske seg i en hytte, sier Ove Nygård i Senjabygg.


– I tillegg ligger feltet nært bebyggelsen på Medby, så man har goder av det som finnes i området. Det er kro, båthavn og skole med gymsal og basseng i umiddelbar nærhet, og det er ikke langt til butikk og drivstoff, fortsetter han.


Hyttefeltet har i tillegg andre fordeler av å ligge nært et lokalsamfunn, som vann, avløp, elektrisitet og fiber.


Drømmehytta venter på deg på Senja


STØTTESPILLERE

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture

Utsikten og nærheten til havet er enestående i det nye hyttefeltet til Senjabygg. FOTO: Ole Åsheim

Minisamfunn


Det er 21 tomter tilgjengelig på Medby. Ideen bak feltet er at de nye hytteeierne skal kunne nyte den eventyrlige naturen Senjaværingene har forelsket seg i gjennom generasjoner.


– I gamle Torsken kommune var det politisk enighet om at man ønsket å bevare naturen og derfor ønsket man å samle hyttene som skulle bygges her, utdyper Nygård.


Når de 21 tomtene er ferdig tror Nygård hytteeierne kommer til å trives godt med å være del av minisamfunn.


– Vi skal tilrettelegge for et svært trivelig miljø i feltet, er lovnaden fra Senjabygg-sjefen.
Moderne og elegante hytter i et enestående og naturskjønt område. FOTO: Ole Åsheim

Ulike hyttemodeller

Det var mange som gjerne skulle hatt en hytte å dra til nå når utenlandsreiser er «kansellert» på ubestemt tid. Hvis man ønsker hytte på vakre Medby trenger det ikke gå lang tid før man får nøklene å hånda. Men Nygård anbefaler å være rask.


– Akkurat nå har vi en hytte som er klar til å kunne bygges. Den kan vi gå i gang med når som helst. Da kan du få hytte til sommeren, tidlig høst i år, sier han og fortsetter:


– Ellers ligger tomtene ute. Jo fortere vi inngår en avtale, jo fortere kommer hytten opp.


Senjabygg har fire hyttetyper som er tegnet og tilpasset reguleringsplanen, men det er mulig å bygge annet så lenge man holder seg til reguleringsplanen og at det passer inn i området.
Idylliske Medby ligger skjermet, men har gode fasiliteter i nærheten.

Relasjonsbygger


SNE er byens største lokaleide meglerfirma. Akkurat det tenker ikke Robin så mye over når han drar på jobb om morgenen.


– For oss er det ikke et mål å være størst. Vi skal skape gode, nære og tilpassede salgsprosesser for våre kunder. Mye av samfunnet rundt oss går veldig fort og mye er automatisert, det er som om vi blir sluset igjennom det meste. Sånn vil ikke vi at salg av hjemmet ditt skal være.


Han understreker viktigheten av å ta hensyn til kunders individuelle behov og ta seg tid til å bli kjent med personene bak boligsalget.


– Det er ofte livssituasjonen som bestemmer at man skal selge bolig. Det kan være hyggelige anledninger, kjæresteparet som tar steget og flytter sammen eller familien som skal gå over i noe større fordi de venter et nytt medlem. Eller triste situasjoner, som dødsfall og samlivsbrudd.


Målet til Lund er å få mest mulig ut av salget for de han jobber for. Og at relasjonen mellom megler og selger er så god at man kan slå av en prat når man møtes på butikken.


– Det mest givende med denne jobben er at man har en positiv innvirkning
i livene til folk, og det er den største motivasjonsfaktoren man kan ha, avslutter Robin med et smil.

INFO/FAKTABOKS FRA KUNDEN