Hytte & Fritid - et magasin fra

Black, WhiteMalangen Resort rommer hotellrom, konferanserom og en restaurant med morderne kjøkken, så her kan du arrangere alt fra bryllup og selskap til kurs og konferanser. FOTO: Ole Åsheim

Utbygger Nysted AS og Malangen Resort samarbeider om kremtomter inne på resorten.

– Fasilitetene som er i umiddelbar nærhet til hyttetomtene skaper trivsel for hytteeierne, sier Jan Nysted med et smil.


Fasilitetene han sikter til er bar, boblebad, bålstue, hundegård, havn, restaurant og sauna for å nevne i fleng. Jan er daglig leder i Nysted AS – det tradisjonsrike firmaet som er utbygger i området på Malangen. Conny Gustavsson er daglig leder i Malangen Resort, og samarbeidet mellom de to selskapene kommer til gode for alle med tilknytning til resorten.


– Det er en vinn-vinn situasjon, for alle parter, slår Conny fast og utdyper:


– Hytteeierne får tilgang på serviceanlegget og aktivitetstilbudene til resorten. Og vi som bedrift drar nytte av de flotte hyttefolkene som kommer hit hele året gjennom. Vi ser veldig positivt på at byggherren (Nysted) utvikler området.ANNONSØRINNHOLD FOR NYSTED AS OG MALANGEN RESORT

Malangen Resort gir hyttetilværelsen en helt ny dimensjon


Font

STØTTESPILLERE

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture

Nydelig utsikt over Malangen fra nye hytter som er planlagt bygd på andre rekke ved havet.

Populært blant tromsøfolk


Malangen har en rik historie som strekker seg langt tilbake i tid. Navnet kommer fra norrønt hvor «mala» betyr grense. Her var det «tre stammers møte» hvor norsk, samisk og kvensk kultur ble samlet.


– Dette området har veldig gode kvaliteter, som er viktig til alle årstider, forklarer Nysted.


Han trekker frem beliggenheten til området, i le for vind og blest. Samspillet mellom et vakkert turterreng og nærheten til fjæra og havet gjør det umulig å ikke forelske seg denne plassen - noe tromsøværinger har en tendens til å gjøre.


– Malangen har vært et hytte og fritidsmarked for tromsøfolk i generasjoner. Nå er det kanskje tredje generasjon som etablerer seg her? De har vokst opp med hytte i Malangen sammen med foreldrene sine og har en tilhørighet her. Nå skal de starte hyttelivet med sin egen familie, sier Nysted.


Han og Gustavsson ønsker alle velkommen, tilhørighet eller ei, til perlen som ligger kun en time fra Ishavsbyen.

Illustrasjonen gir inntrykk av hvordan neste byggetrinn blir seende ut.

Sjøutsikt

Alle hytter kommer med sjøutsikt, slik at man kan finne roen mens man speider ut mot fjord og fjell. Når hyttetomtene nå er klare for salg er det uten forpliktelser av utleie når hytta står ferdig.


– Men hvis hytteeierne ønsker å samarbeide med Malangen Resort er det bare positivt, sier Nysted.


De to daglige lederne er uansett ikke i tvil om at det er klokt å investere i det de beskriver som prisgunstige hyttetomter.


– Verdien har gått kolossalt opp for hytteeierne her. Tomtene er en god investering. Eiendom er en god investering uansett!, stråler de.


Les mer her:

Flott skiterreng finner man på toppen av lia, et par hundre meter fra Malangen Resort. Rundt Nikkavannet er det fine turstier og muligheter for fiske.

Relasjonsbygger


SNE er byens største lokaleide meglerfirma. Akkurat det tenker ikke Robin så mye over når han drar på jobb om morgenen.


– For oss er det ikke et mål å være størst. Vi skal skape gode, nære og tilpassede salgsprosesser for våre kunder. Mye av samfunnet rundt oss går veldig fort og mye er automatisert, det er som om vi blir sluset igjennom det meste. Sånn vil ikke vi at salg av hjemmet ditt skal være.


Han understreker viktigheten av å ta hensyn til kunders individuelle behov og ta seg tid til å bli kjent med personene bak boligsalget.


– Det er ofte livssituasjonen som bestemmer at man skal selge bolig. Det kan være hyggelige anledninger, kjæresteparet som tar steget og flytter sammen eller familien som skal gå over i noe større fordi de venter et nytt medlem. Eller triste situasjoner, som dødsfall og samlivsbrudd.


Målet til Lund er å få mest mulig ut av salget for de han jobber for. Og at relasjonen mellom megler og selger er så god at man kan slå av en prat når man møtes på butikken.


– Det mest givende med denne jobben er at man har en positiv innvirkning
i livene til folk, og det er den største motivasjonsfaktoren man kan ha, avslutter Robin med et smil.

INFO/FAKTABOKS FRA KUNDEN