Hytte & Fritid - et magasin fra

Black, White
MODERNE Kjøper du tomt på Dragøy kan du overta en ferdig innredet konsepthytte om kun 6 måneder.

Helt sør på Senja ligger Dragøy. Nært hav, turterreng og storslåtte fjell kan du bygge din drømmehytte. Bestiller du i dag kan du overta en ferdig innredet konsepthytte om kun seks måneder.

Senja kalles «Norge i miniatyr» på grunn av den store variasjonen i natur og terreng. På eventyrøyas sørspiss, noen kilometer forbi Stonglandseidet, ligger Dragøy.


– Du har alt her. Med nærhet til hav, fiskevann, skiløyper, jakt- og turterreng har du muligheten til å både være aktiv, men også finne roen. Alt som får deg til å trives på hytta finner du her, sier Andreas Blomli med glimt i øyet.

Hytte på Sør-Senja

– en plass du vil tilbake til


Illustrasjon av hvordan hyttene blir seende ut i det flotte hyttefeltet. FOTO: Ole Åsheim/Podtown

Blomli er daglig leder i Bygg-Tema AS som har utarbeidet hyttefeltet på Dragøy. Tomtene finner du i eventyrlige omgivelser og en type natur som vi ikke akkurat er bortskjemt med her i nord.


– Det er furuskog, med små fine furutrær i terrenget. Også er det badestrand i nærheten med kritthvit finkornet sandstrand året rundt. Det er et helt unikt, smiler Blomli.


Hvis du allerede har begynt å drømme om hytte på Dragøy trenger det ikke å ta lang tid før du kan planlegge første hytteferie.Interiøret i konsepthyttene fra Bygg-Tema. Du kan gjøre flere forskjellige tilvalg på farger og møblering.


Nøkkelferdig hytte på seks måneder

Halvparten av tomtene er allerede solgt, og de første hytteeierne har tatt sine nye fritidsboliger i bruk. Om du ønsker å bli hytteeier i det unike feltet har du tre valg:


– Da kan du enten kjøpe bare tomten, alternativt kjøpe tomt og hytte; der vi bygger den hytta du ønsker. Eller så kan vi montere ei konsepthytte ferdig møblert, forklarer Blomli.


Velger du sistnevnte løsning får du norsk-designet hytte med tidsriktig møblement, seng og kjøkken fra IKEA. Hytta bygges etter de norske kravene i teknisk forskrift som gjelder for fritidsboliger. Strøm, vann og avløp er lagt og ferdig montert.


– Hyttene har to eller tre soverom og er mellom 50-74 kvadratmeter. De er arealeffektive og krever lite vedlikehold. Kjøper kan gjøre tilvalg på farger og typer interiør.


Det er en bekymringsfri måte å sikre seg en hytte på, og den kan være i bruk allerede fra høsten av og deretter i mange år fremover. Men vær rask - det er nemlig bare åtte tomter igjen.


BYGG-TEMA:

Eget klima

Dragøy ligger rundt 5 mil fra Finnsnes.

– Det er fin vei med god fremkommelighet. En behagelig kjøretur hvor det blir finere og finere natur – og bedre og bedre klima – jo nærmere du kommer, sier Blomli.


– Bedre klima?


– Ja, jeg har kjørt fra Finnsnes i to meter snø og kommet til snøfritt Dragøy. Det er markante forskjeller på klimaet mellom Sør-Senja og nærliggende områder. Det er egentlig ikke til å tro av og til. Det er mindre snø og blir tidligere vår, forsikrer han.


Med alle naturlige fordeler samt moderne dagligvarebutikk i nærheten, er det ikke rart at flere allerede har valgt Dragøy og omegn som sitt hytteparadis. Det er nemlig ikke bare aktivitetene rundt som virker forlokkende til området.


– Tomtene vi har igjen har kjempeutsikt! Man skuer mot Hofsøya, mot Harstad og man har fjellformasjonene mot Rødsand i bakgrunnen. Du har 360 graders utsikt når du står oppå haugen her, sier Blomli som snart håper å ønske flere velkommen til det helt unike hyttefeltet.


For når du først har vært her èn gang, vil du alltid tilbake.Priseksempel inkludert tomt

70 m2 inkl 3 sov kr 2 990 000

74 m2 inkl 3 sov kr 3 250 000

Hyttene er ferdig møblert etter valg fra et standard sortiment.


KONTAKT BYGGTEMA

For mer informasjon oss på telefon 911 68 045.


Andreas Blomli, Nina Wassbakk og Geir Løkke jobber i administrasjonen i Bygg-Tema AS.

Flash photography, Vision care, Hair, Smile, Face, Glasses, Head, Outerwear, Eye, White