Hytte & Fritid - et magasin fra

Black, White
Denne modellen fra Polaris selger Maritim Center desidert mest av, en Sportsman 570. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Nå velger flere nordlendinger å kjøpe ATV til hytta. Kjøretøyet har langt flere bruksområder enn som fremkomstmiddel, og på hytta kommer det virkelig til sin rett.

En av de største grunnene til at de fleste velger å kjøpe en ATV til hytta er at den er så allsidig, sommer som vinter. I nord er behovet for å brøyte innkjørselen til hytta en av grunnene kundene til Maritim Center har oppgitt når de ser etter ATV.


– I år har salget skutt i været og da spesielt denne type maskin til vinterbruk. Nå vil alle ha ATV med brøyteskjær. Det har nok en sammenheng med at vi bruker mer tid på hytta og går mot en ny sommer med Norgesferie, sier John-Harry Sundstrøm, selger hos Maritim Center.

ANNONSØRINNHOLD FOR MARITIM CENTER

Flere velger nå å kjøpe ATV til hytta


Eye, Gesture, Font

STØTTESPILLERE

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture

Allsidig modell


Sundstrøm poengterer at ATV kan brukes hele året, og tilbehøret til denne maskinen og bruksområdene er uendelige. Trekke opp båten, frakting av utstyr og ved, eller brøyte innkjørselen. Bare for å nevne noen.


– Når du skal kjøpe ATV er det greit med en allsidig modell. Sportsman 570 fra Polaris er den maskinen vi selger desidert mest av. Grunnen til det er nok at den kan brukes til alt, har en fin størrelse og en ok pris. Her får du en ATV til under hundre tusen, sier Sundstrøm og legger til


– Men skal du ha ATV i år så bør du være rask. Vi har enorm pågang for tiden. Ingenting er jo bedre enn at folk har fått øynene opp for hvor praktisk det er med ATV, smiler en travel Sundstrøm.Polaris Sportsmann 570 med brøyteskjær

Enkelt Benjamin Modell fra Maritim Center viser hvor enkelt det er å brøyte veien med Sportsman 570 fra Polaris. FOTO: Kristoffer Lorentzen


Noen viktige egenskaper i en ATV


EKTE FIREHJULSDRIFT (AWD) / ON-DEMAND

Polaris´ eksklusive firehjulsdrift reagerer lynraskt og kobler automatisk inn alle fire hjulene når du trenger ekstra feste. Polaris´ unike system (ON-DEMAND) kobler automatisk fra firehjulsdriften når de roterer raskere enn bakhjulene. Dette gjør at maskinen blir mer stabil og lettmanøvrert.

DIGITAL INSTRUMENTERING

Med digital turteller, trippteller, timeteller og bensinmåler får du all viktig informasjon i nøyaktige tall. Enkelte modeller har også Bluetooth for kommunikasjon med mobilen.

LOCK & RIDE

Med Polaris unike Lock & Ride-system monterer og demonterer du raskt og enkelt en rekke ulike tilbehør, helt uten verktøy.

TURF-MODE

Ved kjøring i Turf-Mode kobles det ene bakhjulet fra slik at maskinen blir etthjulsdrevet. Det gir blant annet en krappere svingradius og bedre manøvreringsvene ved kjøring på trangere steder.Relasjonsbygger


SNE er byens største lokaleide meglerfirma. Akkurat det tenker ikke Robin så mye over når han drar på jobb om morgenen.


– For oss er det ikke et mål å være størst. Vi skal skape gode, nære og tilpassede salgsprosesser for våre kunder. Mye av samfunnet rundt oss går veldig fort og mye er automatisert, det er som om vi blir sluset igjennom det meste. Sånn vil ikke vi at salg av hjemmet ditt skal være.


Han understreker viktigheten av å ta hensyn til kunders individuelle behov og ta seg tid til å bli kjent med personene bak boligsalget.


– Det er ofte livssituasjonen som bestemmer at man skal selge bolig. Det kan være hyggelige anledninger, kjæresteparet som tar steget og flytter sammen eller familien som skal gå over i noe større fordi de venter et nytt medlem. Eller triste situasjoner, som dødsfall og samlivsbrudd.


Målet til Lund er å få mest mulig ut av salget for de han jobber for. Og at relasjonen mellom megler og selger er så god at man kan slå av en prat når man møtes på butikken.


– Det mest givende med denne jobben er at man har en positiv innvirkning
i livene til folk, og det er den største motivasjonsfaktoren man kan ha, avslutter Robin med et smil.

INFO/FAKTABOKS FRA KUNDEN