Hytte & Fritid - et magasin fra

Black, White
Malangslia ligger plassert midt i naturen i vakre Malangen. FOTO: Ole Åsheim

Midt blant storslått natur og med umiddelbar nærhet til både hav og fjell ligger Malangslia hyttefelt. Her kan hyttedrømmen blir virkelig.


Det perfekte stedet for å lade batteriene etter en hektisk uke ligger i underkant av en times kjøring fra Tromsø. Morten Walthinsen fra Malangen Utvikling sier at det er nettopp beliggenheten som er unikt for hyttefeltet på Malangslia.


– Det er helt fantastisk utsikt fra hyttetomtene, også har du jo et bredt spekter av aktiviteter i umiddelbar nærhet. Turgåing, sykling, skikjøring eller fiske. Nikkavatnet ligger bare ti minutter fra hyttefeltet og Malangen Resort rett nedenfor.


Malangen er en populær helårsdestinasjon og på Malangen Resort kan man nyte et bedre måltid i restauranten eller benytte seg av noen av deres tilbud som hundekjøring, leie av båt, badstu og badestamp.


– Jeg tror du finner det meste av aktiviteter i dette området. Også er det jo mindre tiltak å dra på hytta når det er knapt en times bilkjøring fra Tromsø og større sannsynlighet for de spontane turene på en fridag midt i uka.Hyttedrømmen i Malangslia

Font

STØTTESPILLERE

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture

Malangslia ligger på oversiden av veien. Nede ved havet ser du Malangen Resort. FOTO: Ole Åsheim


Tomt til ditt behov og din økonomi


I Malangslia finner du tomter i ulike størrelser og prisklasser som varierer mellom 350.000 til 1.100.000 kroner. Her er veg, vann, avløp og strøm allerede på plass. Det gir deg muligheten til å oppfylle hyttedrømmen innenfor de økonomiske rammene som passer deg.


– Vi ønsker å hjelpe potensielle kjøpere å finne den rette tomten som både passer behov og økonomi. Noen av tomtene er reservert Saltdalshytta som hytteleverandør, på andre står du fritt til å velge.


Malangslia har vist seg å være et populært hyttefelt, og det har vært et spesielt høyt trykk etter korona med mange solgte hytter og tomter. Her blir det mye aktivitet fremover. Tomtene er i lett skrånende terreng, der alle hyttetomtene er tilpasset den naturlige topografien. Det gir alle hytteeiere i dette feltet gode plassering og meget god utsikt.


Spektakulær utsikt fra terrassen. FOTO: Ole Åsheim

Hytte og anneks med muligheter


På tomt 22 står den helt splitter nye hytta Johannesbu levert fra Saltdalshytta. Ei kompakt og stilren hytte med anneks som er perfekt for de som ønsker en liten hytte med store kvaliteter og mange muligheter.


– Designet på denne hytta har tatt hensyn til utsikten. Her kan man nyte naturen gjennom de store vindusflatene også når været er for ruskete til å være ute. I tillegg er det skråtak i stuen og på kjøkkenet noe som skaper et godt og luftig rom å oppholde seg i.


I bakkant ligger et soverom, bad og bod og en trapp opp til en praktisk hems som rommer ytterligere to til tre sengeplasser.


– Annekset står man fritt til å innrede etter behov. Her er det klargjort med rørføringer til et lite bad, soverom og oppholdsrom om man for eksempel ønsker å bruke den som ei gjestebu, avslutter Walthinsen.


For visning kontakt Hilde 907 82 400


Hytten er innredet med moderne kjøkken og med store vindusflater kan du nyte utsikten fra både sofakroken og spisebordet. FOTO: Malangslia

INFO/FAKTABOKS FRA KUNDEN