Hytte & Fritid - et magasin fra

Black, White
Spektakulær hyttetomt sommer som vinter. FOTO: Ole Åsheim

I et år hvor utenlandsreiser er umulig tilbringer noen mer tid på hytta, mens andre kjenner på savnet etter ei hytte å reise til. Vi har innhold for alle i det nye BraBolig-magasinet Hytte&Fritid.

Vi har tatt pulsen på hva som er aktuelt i hytte- og fritidsmarkedet. Definisjonen av «hytta» er bred og individuell. Noen har ei lita bu på snaufjellet uten strøm og vann, andre har 70 kvadrat nært sjøen med badestamp og wifi. Hyttelivet i Norge er i stadig og konstant endring.


Uansett hvilket byggverk vi kaller hytta, er det de samme mekanismene som driver oss ut av fuglekassa i betongjungelen, til reservatet langt vekk fra byen. Det er nærhet til naturen, avstand til stress, mas, svevestøv og søken etter frihet og enklere liv – hva enn det måtte bety for akkurat deg.


I en tid hvor utenlandsreiser er uaktuelt har mange kjent på savnet etter ei hytte å dra til. I dette magasinet får du en stor oversikt over attraktive hyttefelt i nærheten av Tromsø. Du som eier hytte skal få inspirasjon og se et utvalg relevante produkter og tjenester som kan gi ekstra verdi til hyttetilværelsen. Og siden det snart er påske har vi laget aktivitetssider med både quiz og kryssord, til glede for hele familien.


Hytte & Fritid: Et helt nytt BraBolig-magasin

Logo, Font, Text

UTGAVESKJ

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture

Enkelt Benjamin Modell fra Maritim Center viser hvor enkelt det er å brøyte veien med Sportsman 570 fra Polaris. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Allsidig modell


Sundstrøm poengterer at ATV kan brukes hele året, og tilbehøret til denne maskinen og bruksområdene er uendelige. Trekke opp båten, frakting av utstyr og ved, eller brøyte innkjørselen. Bare for å nevne noen.


– Når du skal kjøpe ATV er det greit med en allsidig modell. Sportsman 570 fra Polaris er den maskinen vi selger desidert mest av. Grunnen til det er nok at den kan brukes til alt, har en fin størrelse og en ok pris. Her får du en ATV til under hundre tusen, sier Sundstrøm og legger til


– Men skal du ha ATV i år så bør du være rask. Vi har enorm pågang for tiden. Ingenting er jo bedre enn at folk har fått øynene opp for hvor praktisk det er med ATV, smiler en travel Sundstrøm.Polaris Sportsmann 570 med brøyteskjær


Noen viktige egenskaper i en ATV


EKTE FIREHJULSDRIFT (AWD) / ON-DEMAND

Polaris´ eksklusive firehjulsdrift reagerer lynraskt og kobler automatisk inn alle fire hjulene når du trenger ekstra feste. Polaris´ unike system (ON-DEMAND) kobler automatisk fra firehjulsdriften når de roterer raskere enn bakhjulene. Dette gjør at maskinen blir mer stabil og lettmanøvrert.

DIGITAL INSTRUMENTERING

Med digital turteller, trippteller, timeteller og bensinmåler får du all viktig informasjon i nøyaktige tall. Enkelte modeller har også Bluetooth for kommunikasjon med mobilen.

LOCK & RIDE

Med Polaris unike Lock & Ride-system monterer og demonterer du raskt og enkelt en rekke ulike tilbehør, helt uten verktøy.

TURF-MODE

Ved kjøring i Turf-Mode kobles det ene bakhjulet fra slik at maskinen blir etthjulsdrevet. Det gir blant annet en krappere svingradius og bedre manøvreringsvene ved kjøring på trangere steder.Relasjonsbygger


SNE er byens største lokaleide meglerfirma. Akkurat det tenker ikke Robin så mye over når han drar på jobb om morgenen.


– For oss er det ikke et mål å være størst. Vi skal skape gode, nære og tilpassede salgsprosesser for våre kunder. Mye av samfunnet rundt oss går veldig fort og mye er automatisert, det er som om vi blir sluset igjennom det meste. Sånn vil ikke vi at salg av hjemmet ditt skal være.


Han understreker viktigheten av å ta hensyn til kunders individuelle behov og ta seg tid til å bli kjent med personene bak boligsalget.


– Det er ofte livssituasjonen som bestemmer at man skal selge bolig. Det kan være hyggelige anledninger, kjæresteparet som tar steget og flytter sammen eller familien som skal gå over i noe større fordi de venter et nytt medlem. Eller triste situasjoner, som dødsfall og samlivsbrudd.


Målet til Lund er å få mest mulig ut av salget for de han jobber for. Og at relasjonen mellom megler og selger er så god at man kan slå av en prat når man møtes på butikken.


– Det mest givende med denne jobben er at man har en positiv innvirkning
i livene til folk, og det er den største motivasjonsfaktoren man kan ha, avslutter Robin med et smil.

INFO/FAKTABOKS FRA KUNDEN