Black, White

Snart starter endelig siste del av byggeprosjektet på nydelige Solneset i Hamna. «Havet» blir et eksklusivt boligprosjekt som byr på en avslappende hverdag rett ovenfor den sjarmerende Hamna-fjæra.

Første salgstrinn Villa Havet vil bestå av 28 enheter, fordelt mellom rekkehus og leiligheter, og har et moderne og elegant utseende. Salget av de første 20 enhetene begynner allerede i slutten av mai, og drømmeboligen kan derfor snart bli virkelighet.


Det som utpeker seg mest med boligene på Villa Havet er en gjennomgående stil, kvalitet og duse fargekombinasjoner. Bygget leveres etter TEK-17.


– Det er samme utbygger som har bygd ut hele Hamneset, de har dermed turt
å legge inn litt ekstra i kvalitet når det gjelder materialvalgene som er gjort, påpeker Ingrid Moe Albrigtsen, som er prosjektmegler hos DNB Eiendom.


– Folk har jo litt høyere forventninger til kvalitet i dag. Derfor er det også utrolig artig å være med å selge boligene når de treffer såpass bra, stråler Albrigtsen.


ANNONSØRINNHOLD FOR HAVET


Boligdrømmen kan snart bli virkelighet

Azure, Rectangle, Font, Aqua


Ingrid Moe Albrigtsen (t.v.) og Katharina Kråkstad er klare for salget som starter i slutten av mai. Foto: Gabriel Arne Hofstra, Magy Media AS

Fantastisk utsikt


Men selve bygningene er ikke det eneste som er slående vakkert med området.

Det heter nemlig ikke Solneset uten grunn. Her får man gode solforhold sammen med en avslappende utsikt. Området rundt inneholder alt man trenger for en fantastisk hverdag.


– Dette er jo en helt unik beliggenhet. Man har havet tett innpå, med sjøstien langs fjæra og skogen rett ovenfor, forteller Katharina Kråkstad entusiastisk, som også er prosjektmegler hos DNB Eiendom.

HAVET

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.

Table, Building, Tableware, Chair, House

Nærhet til det meste


– Å kunne bo med en sånn ro rett ved havet, og så nært sentrum på samme tid, det tror jeg ikke det er mange byer som kan skryte av, sier Albrigtsen.


For Solneset ligger faktisk kun tolv minutter unna sentrum, og seks minutter unna Jekta. De som bor her opplever at det er kort vei til både jobb, skole og barnehage. Det er med andre ord en god blanding av det hverdagslige livet med en dose av «det lille ekstra».


Her er det unike muligheter for å kunne bygge sitt drømmehus med alt Hamna har å by på, for hvis man er tidlig ute får man nemlig bidra i prosessen med egne ønsker.


– Man kan sette sitt personlige preg og gjøre boligen til sin egen allerede før man
fysisk flytter inn, bemerker Albrigtsen.

Boligene har et moderne utseende, og høy kvalitet.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

Interessen for prosjektet har skutt i været som en rakett de siste årene, og responsen har vært enorm. Kråkstad og Albrigtsen legger ikke skjul på at de tror dette blir et svært populært område.


– Havet er et av de siste prosjektene som skal bygges, og som skal fullføre Solneset. De som kjøper bolig her nå vil jo flytte inn til et ferdig etablert område med lekeplasser, fotballbaner og turstier, forteller Kråkstad.


– Her er det bare å slå til, smiler

Albrigtsen ivrig.

Området ligger i nærhet til fjæra, og har en fantastisk utsikt over Kvaløya. Foto: Gabriel Arne Hofstra, Magy Media AS

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.