Black, White

Hasselberg Transport sikrer at lasten alltid kommer trygt fram.

Folk flytter. Fra leilighet til hus, fra sør til nord, fra by til land. Og omvendt. Alt fra piano til porselen skal pakkes ned, lastes opp, fraktes bort, lastes av og pakkes ut i god behold. Hasselberg har vært med på utallige slike lass i over 50 år, og er per i dag det største flyttebyrået mellom sør og nord i Norge.

– Vi liker å tro at dette ikke er tilfeldig, sier Ørjan Nilssen. Han er en av tre eiere av den velrennomerte transportbedriften og har vært i bransjen i over 20 år.


– For det første er vi en stor aktør med god kapasitet. Dette betyr at vi så godt som alltid kan si ja til et oppdrag. For det andre er vi gode på planlegging og utnytter kapasiteten vår maksimalt. Da driver vi også lønnsomt og kan tilby svært konkurransedyktige priser. Og sist, men ikke minst så tar vi tar vare på tingene som om de er våre egne, understreker han.
ANNONSØRINNHOLD FOR HASSELBERG TRANSPORT

Problemfri flytting fra A til Å

Rectangle

EFFEKTIVT

Forenkler din flytteprosess


Automotive lighting, Road surface, Motor vehicle, Tire, Wheel, Truck, Blue, Asphalt

Tittel til avsnitt

Hasselberg har gjennom årenes løp fraktet alt fra fisk til kunst, men nå er det flyttelass som i all hovedsak fyller både dagene og bilene til den tradisjonsrike transportbedriften. Sommerhalvåret er høysesong med nesten 16 til 18 vogntog konstant på veien, og i denne perioden sysselsetter bedriften over 50 årsverk. Og da må alle ta i et tak.


– Det er ingen her hos Hasselberg som behøver å trene på fritiden, sier Nilssen med et lurt smil. Men god løfteteknikk og velegnet løfteutstyr utgjør også en betydelig del av jobben.


– Noe annet ville være både uproft og uforsvarlig, legger han til.


Lageret fylles opp med varer som skal ut på veien med vogntogene.

Gode tilleggstjenester

Det er ikke bare bæring og transport som Hasselberg kan hjelpe folk på flyttefot med. Både nedpakking, utpakking og utvask er populære tilleggstjenester. Og dersom innflyttingen må utsettes på grunn av oppussing eller senere overtakelse, disponerer selskapet over 2 500 kubikkmeter tørr og trygg lagringsplass.


– Vi ønsker å gjøre vårt for at flytteprosessen skal gå unna så raskt og effektivt som mulig, sier Nilssen og understreker at god planlegging er gull verdt i så måte.


– Jeg anbefaler alle som har flytteplaner om å sjekke ut hasselberg.no. Her finnes gode råd og tips om flytting generelt, samt en volumkalkulator som hjelper kunden (og oss) til å beregne størrelsen på flyttelasset, sier Nilssen avslutningsvis.Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?