annonsørinnhold fra

18 minutter ut fra Tromsø sentrum befinner det seg 115 000 kvm ledig tomt, på Minken Næringspark. Strategisk plassert på innfartsveien til Tromsø.


I dag har ASKO Nord, Bama Olav Aakre og Kræmer Maritime etablert seg i området. Det er flere fordeler med å flytte lokasjon til Minken, økonomiske fordeler er en av de.


– Skattøra kan på mange måter sammenlignes med Minken Næringspark. Forskjellen ligger i leieprisen, da du har 30 prosent lavere pris på Minken Næringspark, sier Trond Hammer, partner og næringsmegler MNEF i Tiger Eiendomskompetanse.


I kilometer er avstanden lengre til Minken, men kjøretiden er nesten den samme da man ikke støter på rushtrafikk ut til Minken. Prisen er lavere av den grunn at tomtekostnadene er omtrent halvparten på Minken.

Eie eller leie næringslokaler?

portrett.jpg

REKTOR

Gina Kveen har lang erfaring fra skolevesenet og har et stort hjerte for idrett. Hun lover skole og idrett i en fantastisk kombinasjon når WANG åpner neste år.


Dette er fonten som skal brukes på all brødtekst. Dobbeltklikk på tekstfeltet for å legge inn/endre tekst. Du kan velge å linke opp deler av brødteksten dersom du skal ha CTA-linker gjennomgående i teksten. Dette anbefales dersom klikk til kundens nettside er en viktig KPI. Når du legger inn en link som skal peke ut til kundens nettsted velger du følgende innstillinger: a) link type = external, b) legg inn linken, c) huk av for "open page in new tab", d) huk av for "add rel=nofollow", og e) huk av for "add rel=sponsored".

H3 er mellomtittelfonten

Water resources, Natural landscape, Sky, Mountain, Cloud, Azure, Building, Highland, Lake

"

Vi ser stor gevinst av at vi ligger så nært de store samarbeidspartnerne våre

Stig Mathisen, avdelingsleder Kraemer Maritime AS

KJØPE ELLER LEIE?

Hvor du står som bedrift økonomisk og hvilke vekstambisjoner bedriften har kan være avgjørende faktorer å vektlegge når du vurdere kjøp versus leie.


–  Er du en en godt etablert bedrift, med god økonomi og som ikke har planer om å utvide lokalt, regionalt eller nasjonalt er kjøp av næringseiendom et godt alternativ. Investering i et bygg med hensikt om stabilitet over lang tid er hensiktsmessig. I tillegg er eiendom en fin måte å plassere pengene på for å redusere skattetrykket, forteller Hammer.


Bedrifter med ambisjoner om å vokse lokalt, regionalt og nasjonalt på sikt har behov for å legge alt fokuset på egen drift og en leiemodell vil passe bedre.


– Er du en bedrift som er i oppstartsfasen med lite kapital og egenkapital og et ønske om å bruke kapitalen på vekst innenfor drift passer det bedre å leie. Eiendom er et eget fagfelt og har man ikke den kunnskapen som trengs bør man i stedet fokusere på å bygge kapital og vekte egen bedrift, sier Hammer.

Shirt, Smile, Table, Gesture, Microphone

LEIE PÅ MINKEN?

Tomtene er ferdigregulert og er svært fleksibel. Tomteareal, byggehøyde og utnyttelse av tomten kan justeres i forhold til kjøpers behov. Selv om tomten ligger ute for salg er det også mulighet for å leie lokaler på Minken.


– Vi jobber med profesjonelle utbyggere som ser på mulighetene og regner på prosjektbudsjett for oppføring av bygg for utleie til nye aktører. Dersom noen er interessert i å leie bygg eller lokaler på Minken Næringspark kan vi videreformidle informasjon om de aktuelle aktørene, forteller Kevin Mortensen, Rådgiver for næringseiendom i Tiger Eiendomskompetanse.


Det er flere aktører som er gode på forvaltning, utnyttelse av tomt og regulering som ser muligheten på Minken. Mortensen ser det som et kvalitetsstempel på område at store aktører viser interesse.

Water resources, Natural landscape, Sky, Mountain, Plant, Blue, Snow, Bank

HAR TROEN PÅ MINKEN

Tiger Eiendomskompetanse har troen på at Minken er et område i vekst. For ti år siden var Skattøra ansett som å være langt utenfor byen.


– Om kort tid vil Minken være betraktet som et svært attraktiv område for bedrifter å være lokalisert. Og det er jo ikke langt fra byen, i kilometer lengre enn skattøra, men i minutt samme tid, sier Mortensen.


Minken ligger på innfartsvegen til Tromsø og vil ikke bli påvirket av utbyggingen på E8 enten det blir tindtunnel, østre eller vestre trassé. En slik beliggenhet vil passe for alle bedrifter som krever transport og har arealkrevende virksomhet.


– Vi opplever stadig at det blir fler og fler begrensninger på videre utvikling av gode næringsarealer inne i byen. Byen vokser og ambisjonen for byen er videre vekst. Da må næringsaktørene trekke ut av bykjernen der man ikke møter på de samme begrensningene, og som samtidig gir rom for videre vekstmuligheter også for næringsaktørene, avslutter Hammer.

KONTAKT  


Tiger Eiendomskompetanse

Kevin Mortensen

[email protected]

467 47 997


Barlindhaug Eiendom AS

Kjetil S. Paulsen

[email protected]

952 80 790

Double-click to edit text

Antall tomter        9

Tomt                      250 000 m²


Alternative modeller for investering

Salg av tomt

Salg av tomt med ferdig bygg

Leieavtale på tomt og bygg


Minken Næringspark ligger på innfartsvegen til Tromsø 19 km fra bysentrum. Området ligger strategisk til både i forhold til distribusjon lokalt og til landsdelen forøvrig.

Tomtene er ferdig opparbeidet med vann, avløp, overvann og brannvann, samt strøm, fiber og adkomst veg frem til tomtegrensen. Området har meget gode grunnforhold. Tomtene planeres ferdig som byggeklar tomt etter nærmere avtale tilpasset behovene til kjøper. Reguleringsplanen er svært fleksibel, og tomteareal, byggehøyde og utnyttelse kan justeres i forhold til kjøpers behov.

Font
Artems Portrait

PORTRETT

Navn Navnesen