Black, White

Når vi bikker over til et nytt år får man ofte et behov for endringer i hjemmet. Kanskje kommer behovet flytende inn sammen med årskiftet og tanker om et helt nytt år og nyttårsforsett vi skal utfordre. Men i år kunne vi ikke legge 2020 helt bak oss riktig ennå, pandemien snek seg med over
i det nye året. Så da får vi hygge oss med å innrede og blåse et frisk pust i hjemmene våre mens vi venter på at verden skal åpne opp. Alle produktene kan du få tak i eller bestille hos din lokale leverandør i Tromsø.

NEWS 2021

TEKST: Marianne Berg Johnsen

Stolen Molly er den perfekte suppleringsstolen til stuen som tar liten plass. Vi liker det enkle, nordiske og retroinspirert utseende. Denne stolen kan passe inn i nesten hvilket som helst miljø. En moderne og god hvilestol til en fornuftig pris. Stolen finner du hos Skeidar.


Foto: SkeidarTeknologi
Gardinen kan styres fra en app eller via en fjernkontroll

Bærekraftig sofa. Den danske designduoen Glismand & Rüdiger har designet en sofa for Bolia med fokus på Bærekraft. De ønsket å se om det var mulig å bare bruke resirkulerte materialer i produksjon av sofaen, som f.eks overflødig skum fra lokale leverandører. Resultatet er sofaen og nyheten fra Bolia, Recover. En bærekraftig sofa som skal overleve generasjoner, årstider og vekslende behov. Sofaen finner du hos Bolia.


Foto: Bolia

Krukker. Solen og lyset er tilbake og det er på tide å fylle hjemmet med våren mens vi venter på den. Vi digger disse krukkene fra merket DBKD. Deres eventyr begynte i en liten blomsterbutikk og en ide om å designe en blomsterpotte som var like vakker uten som med blomster. Og det er ingen tvil om at resultatet ble velykket. Blomsterpotten får du kjøpt hos Romsø design.


Foto: DBKD

Ten Table er designet av Christian Troels & Jacob Plejdrup for det danske merket dk3 i 2019. Nå er det eksklusive designet også tilgjengelig i to runde spisebordversjoner, en med uttrekkbar bordplate og en med marmorplate. Bordet finner du hos HosHaakon.

Foto: dk3

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.