Black, White

Det føles som om vi nettopp la bak oss den tyngste vinteren i manns minne, og nå står den for døren igjen. Med snøfreser fra kvalitetsmerket Ariens kan vinteren bare komme.

– Etterspørselen til nå har aldri vært større, på grunn av den harde vinteren vi har bak oss, sier Benjamin Modell i Maritim Center.

Butikken på Stakkevollvegen bør være første stopp når man skal gå til anskaffelse av snøfresere som kan ta tromsøvinteren på strak arm.

– Snøfreserne fra Ariens er designet for å takle klimaet vi har her oppe. Merket har fått kallenavnet «King Of Snow», noe de virkelig har fortjent, konstaterer han.

Ariens er verdens største produsent av 2-trinns snøfresere, og produserer maskiner som er robuste og varige.



ANNONSØRINNHOLD FOR MARITIM CENTER

Maritim Center har det du trenger for å takle vinteren

Logo, Font, Text

MARITIM CENTER

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.


Snøfreser-innovasjon


På utvalgte Ariens-fresere får du det innovative systemet «Rapidtrak». Du får kraften og funksjonaliteten med beltefreser som enkelt skifter til hjulfreser.

– I Tromsø er det enorm variasjon i snømengde og underlag. Noen ganger er det lett snø som skal brøytes bort og andre ganger tung og våt snø. Vi må også fjerne snø fra isete underlag, som er utfordrende for mange fresere. Men med Rapidtrak blir ikke dette et problem, slår Modell fast.

Med industriell teknologi kan nemlig Rapidtrak enkelt endres fra den tradisjonelle hjulmodellen til en beltefreser med godt grep.

– Du kan enten ha tradisjonell belteposisjon for godt feste, eller løfte opp bakhjulet slik at det største hjulet fungerer som normalt og freseren blir raskere og mer effektiv. Den tredje posisjonen heter «dig-in», hvor du senker bakhjulet for å få mer kraft til å brøyte deg inn i store snømengder i et glatt underlag, forklarer Modell.

En annen Ariens-teknologi er «Auto-turn» som gjør at du kan vende 180 grader på slutten av hver frese-lengde. Snøfreseren vil vende mot størst mulig trekkraft når og hvor du vil, noe som gir maksimal kontroll, presise vendinger og jevn drift.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

Outdoor power equipment, Vehicle
Orange, Vehicle


 Ariens DeLuxe 28 Rapidtrak har beltedrift med tre funksjoner.



Ariens Compact 24 Auto-turn har enestående manøvreringsevne.

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS


Snøfreser-innovasjon


Maritim Center har et godt utvalg snøfresere for de som vil ha en effektivt håndtering av snømengdene vi kan forvente oss det neste halve året.

– I tillegg til stor etterspørsel kan leveringssituasjonen være utfordrende på noen modeller på grunn av pandemien. Så ikke nøl med å komme innom butikken for å finne snøfreseren som passer for deg, oppfordrer Benjamin.

Selv trekker han fram to modeller som tromsøværinger gjør lurt i å se nærmere på. Den første er Ariens Deluxe 28 Rapidtrak.

– Det er en snøfreser med Rapidtrak, 291 kubikk motor, varme på håndtak og opptil 15,2 meter kastelengde, forklarer Modell.

Den andre snøfreseren han anbefaler å ta en nærmere titt på er Ariens Compact AT 24 LE.

– Det ligger i navnet at dette er en kompakt snøfreser. Den har Autoturn for enkel manøvrering, lys og opp til 12,2 meter kastelengde.

Besøk Maritim Center for å finne modellen som dekker ditt snøfreser-behov.


Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.