Black, White

Har du hørt om JUST? Tromsøbedriften har holdt på siden 2019, og tilbyr blant annet interiørveiledning, boligstyling og foto av boliger i et imponerende stort repertoar av tjenester. Vi har fått vise et utvalg bilder fra den råe porteføljen til deres fotograf Sverre Simonsen og tok samtidig en prat med en av interiørkonsulentene i selskapet.

JUST er et friskt pust i stylingbransjen

TEKST: Hallvar Agersborg FOTO: Sverre Simonsen/JUST

Flash photography, Hair, Cheek, Smile, Head, Lip, Eye, Eyebrow, Jaw, Neck

Catharina Moe er en av de som til daglig jobber med styling i JUST. Moe og kollegaene har lang erfaring med interiør, og holder seg oppdatert på trendene innenfor faget. Vi stilte henne noen spørsmål for å få et innblikk i trender og litt «inside» om boligmarkedet i Tromsø.


Hvordan ser trendbildet ut i 2021 når det kommer til interiør og styling?


– Vi fortsetter med jordtoner som beige og brun på vegger og naturelementer i interiøret. Jeg tror også at vi kommer til å bruke mer penger på interiør av kvalitet, god design som kan gå i arv og mindre masseprodusert som går fort av moten. Vi vil tenke bærekraftig og ønske og gå for lokale designere.


Hvordan vil du beskrive «boligbyen» Tromsø?
– Det er spennende med så masse forskjellige boliger i Tromsø. Alt fra minimalistiske leiligheter i blokk til eldre hus og flotte nybygg.Teknologi
Gardinen kan styres fra en app eller via en fjernkontroll

Hvordan er det å jobbe med et så stort spekter av boliger?


– Vi tilpasser oss etter målgruppe og boligens utrykk. Fullstyling er det vanligste, der vi kommer inn med alt fra møbler, interiør og dekor. Andre ganger har selger mye møbler å jobbe med, og vi kommer inn med det som mangler og skaper et helhetlig utrykk.

OM BEDRIFTEN JUST

Hvis du har kjøpt eller solgt bolig via Sne Eiendomsmegling er sjansen stor for at du har vært borti håndverket til JUST. I tillegg til styling og foto, tilbyr de renhold til de som trenger hjelp med husvasken, samt bedriftsassistanse for små og mellomstore bedrifter som ønsker mer forutsigbarhet, kontinuitet og trygghet i sin daglige drift. Den unge tromsøbedriften holder til i moderne lokaler i Storgata og du ser de gjerne fartende gjennom byen i sin grønne VW Transporter på vei til befaringer, stylingoppdrag, eller fototjenester.

Er tromsøværinger flinke til å «spørre om hjelp» når det kommer til styling?


– Tromsø er en by med god økonomi, der mange har flotte hjem med fint interiør. Men vi ser at mange fortsatt ønsker veiledning til å møblere og style det de allerede har. Vi hjelper kunder med hvordan de kan oppnå fullt potensial i sin bolig til et boligsalg eller til sitt nye hjem.

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.