Black, White

ANNONSØRINNHOLD FOR TROMSØ SENTRUM

Interiør i sentrum

Font, Text

NERSTRANDA

Kremmerhuset er en spennende interiørbutikk, hvor du kan finne inspirasjon til ditt personlige hjem. De har et bredt vareutvalg, og butikkene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du stikker innom.


Produkter på bildet: ∙ Agra lyslykter fra 99,90
∙ Gren Eucaluptus 79,90,- ∙ Ring, gullfarget 129,-

Lighting
Logo, Font, Text

STORGATA 82

I en av Tromsøs eldste bygårder finner du Hos Haakon. En butikk med møbler og interiørvarer av ypperste kvalitet med fokus på norsk og nordisk design. De ønsker å gi kundene sine en inspirerende opplevelse i butikken, med fokus på service og en trygg handel. Kundegruppen er i hovedsak privatmarkedet, men de er godt rustet for større prosjekter. “Vi hjelper deg med dine prosjekter, om de er små eller store.”-

Standing
Trademark, Font, Text

STORGATA 89

Britts er en kombinert kles- og interiørbutikk.
De fører kjente merkevarer med fokus på skandinavisk design. Noen av merkene de fører er Rosendahl, Holmegaard, Georg Jensen, Lind Dna, Pip Home, Tenderflame, Cooee, Dottir og Design Letters. I disse dager er butikken fylt av herlige julevarer og masse gavetips. Årets julegavetips fra Britts er den vakre duftlampen fra Maison Berger, som renser luften i hjemmet ditt.

Red
Font, Logo, Text

GRØNNEGATA 72-74

Kiil Slettvoll har et mål for øyet: Å skape
unike miljøer gjennom å løfte frem utsøkt og spennende design. Her finner du et stort utvalg av kvalitetsmøbler, og ikoniske klassikere fra Norden. De representerer stolt Slettvoll sine norskproduserte og tidløse design møbler fra Stranda. I tillegg tilbyr de innredningshjelp til både hjem og hytte. “våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg med å finne den løsningen som passer akkurat ditt hjem”.

Living room, Interior design, Building, Property, Table, Furniture
Line, Text, Font

SJØGATA 11

Smørtorget er en cafe og secondhand butikk. Cafeen byr på hjemmelaget frokost, lunsj, kaker og byens beste havregrynsgrøt. I secondhandbutikken finner du både vintage- og retroskatter, designvesker og gjenbruksprodukter. I tillegg fører de produkter
fra lokale forhandlere som Alveland. Her finner du garantert en skatt til deg selv eller noen du er glad i.

Logo

STORGATA 58

WINTERVOLD er en lokal gullsmed som også har smykkene til hjemmet. Bedriften ble etablert i 1984 og holder til i Storgata vis a vis Kirkeparken. Her finner du originalt design og godt håndverk. Produktene speiler tiden vi lever i, men har alltid historien med seg, og er laget for å vare i generasjoner.

Room
Clip art, Line, Logo, Text, Font

PEDER HANSENS GATE 4

Verdens nordligste glasshytte ligger midt i sentrum i det gamle ølutsalget til Macks Ølbryggeri. Her ligger butikken og verkstedet som har åpen løsning og gir deg mulighet til å se work in progress! Du finner både serier og spesialdesignede kunstverk på Blåst. Det blåses glass i verkstedet stort sett
hver dag. Dersom du tar turen innom kan du se forvandlingen fra glødende og flytende glassmasse til de vakreste gjenstander, og få med deg et unikt stykke kunsthåndverk hjem. Her er det varmt!

Hand, Tattoo, Arm
Logo, Text, Font

SJØGATA 7

Galleri NORD er et kunstgalleri med et bredt utvalg innen nordnorsk og samisk kunsthåndverk. Galleri NORD ønsker å være et galleri for alle og har en spennende blanding av både kjente og nyoppdagede kunstnere. Her finner du de unike julegavene til både store og små, i alle prisklasser, eller et gavekort om valget blir vanskelig. Galleriet har eget rammeverksted og arrangerer flere utstillinger i løpet av året. Nå henger deres juleutstilling oppe med en samling av
de ulike kunstnerne de har i sin portefølje.

Logo, Font, Text

SJØGATA 4

I snart 100 år har Norsk Flid Husfliden i Tromsø invitert kunder inn for en opplevelse innen Norsk og Nordisk design og håndverk. De er genuint interessert i det som skapes i Norge i dag og byr frem håndplukkede produkter. Med fokus på kvalitet og design, gir dette en varighet til produktene og skaper bærekraft i handelen. De ønsker at produktene du handler hos Husfliden skal du bli glad i, sette pris på i mange år og la gå videre til nye generasjoner. Velkommen innom for en hyggelig handel.

Candle holder, Lighting
Logo, Black, Text, Font

STRANDGATA 30

Krane Galleri og Rammeverksted AS er Nord-Norges største på innramming og kunst, og drives nå av 4. generasjon Krane. De har over 70 kunstnere tilknyttet galleri og har et bredt utvalg med hovedvekt på grafikk. Galleriet inviterer i desember til hyggelig julehandel. De selger unike produkter, laget for hånd med stor lidenskap for håndverket. Galleriet satser på kunsthåndverk og ønsker å være en annerledes gavebutikk i Tromsø – med fokus på det unike og håndlagde.


Lørdag har de tilbud på adventstjerner fra Starligtz. Før 425,- NÅ 300,-

Pink, Lighting
Font, Logo, Text

STORGATA 142

I sentrum for fargerike opplevelser - Nydelige gulv
for stilige stuer og sarte føtter. Deilige interiørfarger
for øyne og sjel. Tapet du ikke ante fantes. Vakre interiørvarer som krydrer tilværelsen. Blir det mye
styr i førjulsstria er du alltid velkommen innom til en kaffekopp i vårt litt spesielle og herlig fargerike univers. Visste du forresten at vi har nydelige tepper med livstidsgaranti mot flekker?

Iron, Sky, Building
Line, Font, Text

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?