Black, White

Varehussjefen Lars Hagerup viser stolt frem starten på det som skal bli en stor kjøkkenutstilling hos Power. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Det nærmer seg åpning for den norske elektrokjeden Power Tromsø med «prime location» i andre etasje på Jekta. En spent varehussjef tar oss med bak sceneteppet til Ishavsbyens nye, store elektronikkvarehus.

– Det blir ufattelig deilig å åpne. Vi gleder oss til å gi Tromsø et nytt og fresht konsept, stråler Lars Hagerup, varehussjef for Power i Tromsø.


32-åringen har over 15 års erfaring i bransjen og føler det er noe helt unikt ved varehuset som snart åpner dørene. Elektronikkvarehuset som har «alt» kommer endelig til Tromsø etter å ha utfordret det norske markedet med stor suksess siden 2017.


– Dette blir en helt rå elektronikkbutikk på over 2000 kvadratmeter med et enormt utvalg av kjente merkevarer til lave Power- priser. Jeg er veldig stolt over butikken vi skal åpne, og at vi samtidig er et norskeid selskap. Vi satser i Norge og pengene blir
i landet, det er ikke så vanlig for store kjeder, forklarer Hagerup.

ANNONSØRINNHOLD FOR POWER

Endelig Power i Nordens Paris

Triangle

STØTTESPILLERE

Thea og Ruben i Eiendomsmegler 1 har rådene til deg som skal selge bolig. Og de hjelper gjerne til i prosessen.

Room, Furniture

Sniktitt inne i elektronikkbutikken på over 2000 kvadratmeter som snart åpner dørene. VIDEO: Kristoffer Lorentzen

På tide å pusse opp kjøkkenet?


Oppussing har raskt blitt en av favorittaktivitetene til nordmenn, som har tilbrakt mer tid hjemme det siste året.


– Det har kanskje blitt mer viktig for folk å ta vare på hjemmene sine. Og nå er
det ikke så forferdelig dyrt å pusse opp kjøkken, slår Hagerup fast.


Hos Power får du skandinaviske kvalitetskjøkken fra Norema. Modulene fra Norema har standardmål, noe som betyr at de forskjellige modulene som danner kjøkkenet er tilpasset de fleste kjente hvitevareleverandørene som finnes på markedet.


– Det betyr at du har stor frihet til å velge de hvitevarene til kjøkkenet ditt som passer dine behov aller best, forklarer den unge varehussjefen og fortsetter:


– Du kan lage ditt eget drømmekjøkken som har en unik stil basert på dine personlige preferanser. Det skal godt gjøres å finne et tilbud som er bedre enn dette. Det mener i alle fall vi i Power, smiler han.

En spent varehussjef, Lars Hagerup. FOTO: Kristoffer Lorentzen

Elegante og smarte hjem


Ifølge Hagerup er smarte hjem en trend som kommer til å prege 2021.


– Folk vil ha smartere hjem, og det er et hav av muligheter. Alt fra lys som styrer seg selv, hvitevarer med integrert skjerm, moderne overvåkning av boligen, robotstøvsugere «som starter av seg selv» ramser han opp som noen av eksemplene.
Og ifølge Hagerup er det ikke bare intelligente gjenstander som står på ønskelistene til folk. Det legges også større vekt på design og fremtoning.


– Det har blitt viktigere at elektronikken skal se bra ut og passe inn i hjemmet. Derfor vektlegger produsentene design når de lager produkter. Ta Apple som eksempel - det
har lenge vært et «statement» å ha en Mac i hjemmet. Nå følger annen elektronikk etter, TVen har blitt en møbel, hvitevarer er ikke lenger bare en firkantet boks og støvsugeren skal være både elegant og funksjonell.

Gadget-eldorado i butikkhyllene på Power. FOTO: Kristoffer Lorentzen


Digital sosialisering

– Gaming har blitt en kultur. Det ligger faktisk et stort potensiale for sosialisering gjennom gaming. Under pandemien da vi skulle være borte fra hverandre var det godt å kunne møtes på en arena der man kunne prate og aktiviseres sammen med andre.


Er du en gamer eller forelder til en gamer trenger du en oversikt over alle mulighetene i den elektroniske spillverdenen. Power fokuserer på «den gode spillopplevelsen». Det er snakk om ytelse, grafikk og lyd, men komfort er også viktig når man spiller mye.


– Hos oss får du alt fra komponent til ferdige PCer, i tillegg til konsoll. Det er viktig å dekke hele markedet. Vi satser veldig på gaming, og føler at det er en viktig satsning.


Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?