Black, White

Tema: Bolig

TEKST: Marianne Berg Johnsen

I Norge tilbringer vi 15 timer og 21 minutter av døgnet vårt i eller ved boligen vår. Hjemmet vårt og omgivelsene våre har betydning for hvordan vi har det.

Bolig er definitivt viktig for oss. Og i 2020 har vi fått tid til å fundere mye på hus og hjem. Vi har vært innendørs og hjemme i vår egen by. Vi har hatt tid til å kjenne etter og erfare hvor veggene står når alt stoppet opp.


Noen har startet jakten på den perfekte bolig, mens andre skulle hatt noen kvadratmeter mindre. Vi har fått øynene opp for hvor praktisk det er med lekeplassen rett utenfor døra, eller tufteparken som ligger i nærheten. Ferieplanene gikk i vasken, men endelig ble stua malt. Google gikk varmt på søkeord som oppussing og trendfarger. Og Netflix og chill gjorde at vi bokstavelig talt fikk kjenne
etter om vi har rett sofa eller om det er på tide å investere i en ny en.


Bolig, hus og hjem er et tema som opptar oss alle, enten vi har det bra der vi bor, drømmer om noe større eller noe som krever mindre vedlikehold. Det opptar oss i 15 timer og 21 minutter nesten hver eneste dag.


Kilde: SSB 2012

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.