Black, White

FOTO: Consept Eiendom/Aventura Studio.

Det er knyttet store forventninger til de nye boligene som nå kommer ytterst på Strandkanten, sør i Tromsø sentrum.


– Mange har ventet på akkurat dette prosjektet siden det kommer lengst ut i sundet av samtlige boliger her på Strandkanten. Så langt er det over 500 registrerte interessenter, sier Kjetil Rusten, som sammen med Stine Nøtnes Pedersen er salgsansvarlig i Consept Eiendom.


Rusten har vært prosjektmegler i Tromsø og har holdt på med salg av eiendom i over 20 år. Han er nå veldig spent på mottakelsen.


– Våre ambisjoner er at Nyholmen skal bli byens mest populære boligprosjekt, og det blir veldig spennende å se om publikum blir like begeistret som oss, sier han.

ANNONSØRINNHOLD FOR NYHOLMEN

Nå kommer endelig Nyholmen for salg - med ambisjoner om å bli byens mest populære boligprosjekt

Azure, Font

FOTO: David Jensen

Her står Kjetil Rusten og Stine Nøtnes Pedersen i Consept Eiendom på tomten med utsikten mot sør i bakgrunnen.

Det mest spektakulære er beliggenheten i aller fremste linje ut mot Tromsøysundet, med en utsikt som byr på hav, fjell, by og land.

Stine Nøtnes Pedersen, Consept Eiendom

"


Reservasjonene er i gang

Salgstrinn 1 legges om kort tid ut for salg, og 74 leiligheter skal få nye eiere. Med flere ulike planløsninger som strekker seg fra smarte 2-roms til eksklusive 4-roms finnes det noe som passer de aller fleste behov. Det har vært stor forhåndsinteresse og flere leiligheter er allerede reservert.


– Sammen med interessentene og vår dyktige arkitekt Daniel Sierra Polanco, har vi optimalisert plantegningene slik at vi tror og håper vi treffer de aller fleste kjøpegrupper. En fin blanding av unge, godt voksne, single, par og familier skaper erfaringsmessig et godt sameie og gode boforhold, sier Nøtnes Pedersen.

Livet ved havet

– Med en plassering helt ytterst på Strandkanten, er det naturlig at havet spiller en viktig rolle i hverdagen på Nyholmen – og dette har utbygger vektlagt i utformingen av prosjektets fellesareal.


Beboerne vil kunne nyte en badstue med utsikt over sundet og direkte tilgang til havet, bålgrue med sitteplasser, lekeplass for barna, samt en sjøtrapp som kan brukes til bading og sjøsetting av kajakkene som utbygger stiller til gratis disposisjon.


– Det er mange faktorer som gjør dette til et unikt prosjekt, men det mest spektakulære av alt er beliggenheten i aller fremste linje ut mot Tromsøysundet, med en utsikt som byr på hav, fjell, by og land. Med bolig bare noen meter fra fjæra vil du få alle fordelene ved å bo midt imellom hav og land, sier Nøtnes Pedersen.

Leilighetstype 37, 2-roms
Interior design, Table, Property, Furniture, Building, Couch, Chair, Shade, Wood, Comfort
Leilighetstype 72, 3-roms
Plant, Table, Furniture, Building, Houseplant, Window, Couch, Chair, Comfort, Shade
Leilighetstype 68, 3-roms
Picture frame, Table, Furniture, Property, Couch, Plant, Comfort, Flowerpot, Wood, Houseplant
Leilighetstype 124, 4-roms
Interior design, Living room, Building, Furniture, Comfort, Chair, Shade, Curtain, Couch, Window

Bokvalitet i alle ledd 

Beboerne vil også ha tilgang til et fellesrom med kjøkkenfasiliteter som kan brukes til samlinger og feiringer. Vinduene vil være vendt mot sundet og vil skape en perfekt setting for hyggelige sammenkomster. Fellesarealene vil også romme et treningsrom, dusj og toalett, samt en bod til oppbevaring av utstyr.


Selve leilighetene leveres med smarthuskonsept, vannbåren gulvvarme, og naturligvis store vindusflater som forsterker opplevelsen av å ha et hjem i havkanten. De ytterste leilighetene leveres med store innglassede balkonger som kan åpnes og lukkes etter eget ønske.


-Vil du ha mer informasjon, eller ønsker en omvisning på området, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, sier Kjetil og Stine i Consept Eiendom.

Tlf: +47 916 70 000 E-post: kjetil@consepteiendom.no
Tlf: +47 911 23 469 E-post: stine@consepteiendom.no
Strandvegen 118, 9006 Tromsø
Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?