Black, White

I andre etasje på Montér i Alkeveien finner du en oase av trendye kjøkkenfronter og det nyeste innenfor tekniske og praktiske løsninger på kjøkkenet.

– Tromsøfolk bryr seg om kjøkkenene sine. Kjøkkenet er jo selve hjertet i huset, smiler Ståle Fors.


– Vi ser at kjøkkenet ofte er en del av allrommet - både i eneboliger og leiligheter. Det skal vises for resten av huset. Slik blir kjøkkenet et samlingspunkt, ikke bare et lukket rom der man lager mat, konstaterer Wiebke Brunvold.


Ståle og Wiebke er del av et team på fem kjøkkeneksperter som holder til i andre etasje i byggevarehuset Montér. Nå vil de hjelpe flere tromsøværinger å få sitt drømmekjøkken..

ANNONSØRINNHOLD FOR MONTER

Norges største utstilling av danske Aubo kvalitetskjøkken

Trademark, Logo, Font, Red, Text

MONTER

Fra venstre: Siv Johansen, Pernille Strand, Wiebke Brunvold, Emilie Strand, Ståle Fors

Kvalitet fra Danmark


Tromsø-avdelingen har en imponerende utstilling av kjøkkenløsninger fra det danske kvalitetsmerket Aubo.


– Det er Norges største Aubo-utstilling. Og den fineste, sier Ståle med glimt i øyet.


– Utstillingen har fått veldig god respons fra kundene våre. Utelukkende positivt. Folk liker at vi har så mye å ta i og se på, fortsetter han.


– Aubo er en dansk familiebedrift som kjennetegnes for godt håndverk og kvalitet. Produkter fra Aubo er lett å montere, alt du får er ferdig sammensatt - til og med karusellene, legger Wiebke til.


Høy kvalitet, gjennomtenkt design, og fornuftige priser er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger Aubo når de skal få nytt kjøkken.

Kjøkkentrender


Kjøkkenekspertene på Montér forteller at kundene er opptatt av detaljer og finish når kjøkkenet skal designes.


– Når det kommer til fronter vil jeg påstå at farger blir mer og mer trendy, gjerne i kombinasjon med tre. Nordisk look med hvitt og eiketre i lag er fortsatt populært, sier Wiebke.


– Det går også mye i mørkt, som svart og grått. Stein og kompositt blir etterspurt
i større grad, fortsetter Ståle.


På Montér har de det nyeste innenfor teknikk og hvitevarer til moderne kjøkken.


– Det er ofte disse tingene mannfolk er mest opptatt av, smiler Wiebke.


– Det er veldig populært med koketopper med integrert ventilator. I tillegg ser vi at flere norske husstander går til innkjøp av Quooker som er en kran som gir kokende vann. Montér har selv Quooker i utstillingen og skryter av produktet.


– Vi bruker den flere ganger om dagen. Den er genial når du for eksempel skal lage en kopp te, og er svært effektiv for desinfisering som er høyaktuelt i disse dager.


Uansett hvilke kjøkkenbehov du har er det verd å dra innom Montér når du skal realisere kjøkkendrømmen.

Nytt kjøkken? Her tipsene fra ekspertene:


Hent inspirasjon


Vi har flotte utstillinger til dette formålet.


Romløsning


Skal rommet være slik det er, eller tenker du større endringer? Sjekk om det faktisk er mulig å for eksempel fjerne vegger. Vi hjelper deg med ideer.


Materialvalg


Fronter, benkeplater, vask, innredninger i skuffer og skap, hvitevarer osv. Her finnes masse å velge i. Har du gjort deg opp noen tanker om hva du ønsker?


Budsjett


Hvor mye tenker du at det er greit for deg å bruke totalt på et kjøkken? Dette hjelper også oss å tilpasse kjøkken til deg etter ditt ønske. Vi kan også være behjelpelig med finansiering.


Plan


For å tegne en løsning til deg trenger vi målsatte tegninger, som viser vinduer, dører, og eventuelt punkt til vann og avløp eller strøm. Her kan
vi være behjelpelig med kontrollmål før bestilling.


Montering og levering


Kjøkken blir levert hjem til dør, så her er det greit å ha bærehjelp når kjøkken kommer. Om det leveres steinplater eller om det av andre årsaker må heises inn, er vi behjelpelig med å skaffe kranbil. Vi kan sette deg i kontakt med flinke montører om du ikke ønsker å gjøre jobben selv.


Leveringstid


Et kjøkken har som regel en leveringstid på 4 til 8 uker avhengig av type fronter som velges. Greit å vite under planlegging.

I andre etasje på Monter finner du kjøkkenutstillingen

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?