Black, White

10 julegavetips fra Hos Haakon

Det nærmer seg jul og de fleste av oss er godt i gang med kjøp av julegaver til våre nære og kjære. I interiørbutikken Hos Haakon er det gjort klart for julehandelen og nå gir Håkon Bredrup deg julegavetipsene for 2020.

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.

Louise Roe


Balloon vase
Finnes i tre størrelser og flere farger

Pris fra: 1 039,-

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS

Origami

Georg Jensen Damask

Colour kjøkkenhåndkle

finnes i flere farger

Pris: 180,-

Vase

Louise Roe

Balloon Vase

finnes i tre størrelser og flere farger

Pris fra: 1039,-

Water bird, Duck

Andersen Furniture

Birdie fugl

finnes i tre størrelser

Pris fra: 439,-

Flameless candle, Cylinder, Brown, Lighting

Tell Me More

Lyric lyslykt

finnes i tre størrelser og flere farger

Pris fra: 199,-

Piffany Copenhagen

Mr. Wattson bordlampe

finnes i flere farger

Pris: 1499,-

Brown

Skagerak

Sild fjøl i teak

finnes i flere størrelser

Pris fra: 1595,-

Vitra

Hang It All

finnes i flere farger

Pris: 2850,-

Beige, Brown

Heymat

Dørmatte 60x90

finnes i flere design og størrelser

Pris: 1200,-

Lighting, Product

P.F. Candle Co

Duftlys av soya

finnes i tre størrelser og flere dufter

Pris fra: 199,-

Slipper, Product, Shoe, Footwear

Shephard Of Sweden

Jon ull tøffel

Pris: 500,-

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.